Ελένη Παπαδοπούλου 
Η ΜΚΟ PRAKSIS, η οποία είναι μία από αυτές που διαχειρίζεται διαμερίσματα για λάθρο, έχει ιατρεία για λάθρο, έχει προγράμματα για λάθρο, κάνει συσσίτια σε λάθρο και γενικά έχει π@@@ήξει την Αθήνα με τους λάθρο της, έσκασε πριν μία εβδομάδα πάνω στην πλ. Βικτωρίας με βανάκι για να κάνει λέει αιμοληψίες σε λάθρο και εξετάσεις. Ενεργοποιήθηκαν οι κάτοικοι, ήρθε η αστυνομία και αφού δεν είχαν άδεια από πουθενά τους έδιωξαν.
Έρχεται λοιπόν ξανά και ζητάει επισήμως άδεια από τον Δήμο της Αθήνας για να στήσει τρία βανάκια, ένα στην πλ. Βικτωρίας, ένα στην πλ. Αμερικής και ένα στον πεζόδρομο του Θησείου, για να παριστάνουν τον γιατρό μέσα στο δρόμο, λες και είμαστε καμία Ουγκάντα μετά από πόλεμο, χωρίς υποδομές. Το ίδιο έκαναν και με το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2011 και τους δώσαμε το φορτηγάκι στο χέρι τότε. Υφυπουργός Υγείας ήταν τότε ο Πασόκος ο Μπόλαρης, μετέπειτα συριζαίος, ο οποίος σε επερώτηση του Πλεύρη που τότε μίλαγε, τώρα δεν ξέρω τί έχει πάθει, είπε ότι είχαν πάρει λεφτά από την ΕΕ για το πρόγραμμα εξέτασης ασθενών μέσα στον δρόμο, δίπλα σε τραπέζια όπου κόσμος πίνει τον καφέ του. Ό,τι παπάτζα διάλυσης της ευταξίας χρηματοδοτεί η ΕΕ εμείς να την πάρουμε.
Η ΜΚΟ Praksis έχει ιατρεία κάτω από την πλ. Βικτωρίας όπου οι λάθρο κάνουν ουρά τσαντιροποιωντας όλη την περιοχή. Θέλει και βανάκια για έξτρα επιδοτήσεις η απληστία τους;
Ο Μπακογιανναίος ετοιμάζεται να τους δώσει άδεια. Αν ο Μπακογιαννοσυριζαίος δώσει άδεια για βανάκια που εξετάζουν λάθρο που συνωστίζονται άρρωστοι πανω σε κεντρικές πλατείες για να τους δει υπαίθριος γιατρός ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.
Ερωτώ λοιπόν τον Βασίλης Κικίλιας, που είναι και βουλευτής Α Αθήνας, αν έχει αδειοδοτήσει αυτή την δράση τσαντιροποίησης της πόλης; Ερωτώ τους βουλευτές Α Αθήνας Constantinos Bogdanos, Angelos Syrigos και Θάνος Πλεύρης που θεωρώ ότι δεν είναι υπέρ της τσαντιροποίησης της πόλης τί σκοπεύουν να κάνουν για το θέμα αυτό;
Και τέλος ερωτώ τους δημοτικούς συμβούλους Kollatos Sakis, Nikolaos Vafeiadis, Ines Dimitra Aggeli, Chris Tentomas, που με διαβάζουν αν θα ψηφίσουν την αδειοδότηση.
Το νταβατζιλίκι των ΜΚΟ στην Αθήνα, που έκανε ο Καμίνης κράτος εν κράτει και που ο ανίκανος Μπακογιάννης συνεχίζει να τελειώνει επιτέλους.
 
Top