Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Ο σπουδαίος ηθοποιός, ο οποίος νοσηλευόταν για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο "Αττικόν", έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έχοντας στο πλευρό του όλη του την οικογένεια, ωστόσο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα.

Από νωρίς το πρωί συνάδελφοι και φίλοι αποχαιρετούν τον σπουδαίο ηθοποιό με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι “Θεατρικές Σκηνές” ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Κώστα Βουτσά και μία φωτογραφία από την τελευταία συνεργασία τους, στην παράσταση ‘Χτυποκάρδια στο θρανίο’.

“Οι Θεατρικές Σκηνές αποχαιρετούν έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε με τον Κώστα Βουτσά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Όπως μας έγραψε ο ίδιος σε χειρόγραφη αφιέρωση κατά την περίοδο της συνεργασίας μας «Μπορεί να ξεχάσετε αυτά που σας είπα στην καλλιτεχνική μου παρουσία, δεν θα ξεχάσετε όμως αυτά που σας έκανα να αισθανθείτε…». Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά» , γράφει η λεζάντα που συνοδεύει η φωτογραφία.

 
Top