Με μεγάλη προσοχή διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την καταγγελία ενός 15χρονου και του πατέρα του για μια περίεργη απόπειρα αρπαγής του ανήλικου στη Βέροια από τρεις άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια.

Σύμφωνα με το laosnews.gr, το βράδυ του Σαββάτου περίπου στις 10:30 ένα αρκετά περίεργο συμβάν εκτυλίχθηκε στο πάρκο στα Παπάκια της Βέροιας. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, υπήρξε προσπάθεια από αγνώστους να επιτεθούν ή να απαγάγουν έναν 15χρονο.

Σύμφωνα με τον 15χρονο όλα συνέβησαν αφού επέστρεφε από βόλτα που είχε πάει μαζί με φίλο του και ενώ περπατούσε μόνος του μέσα από το παρκάκι στα Παπάκια. Ξαφνικά ένα λευκό αυτοκίνητο σταμάτησε απότομα και μέσα από αυτό βγήκαν τρεις άνδρες. Οι δύο παρέμεινα δίπλα από το αυτοκίνητο και ο τρίτος άρχισε να κινείται απειλητικά προς το μέρος του 15χρονου. Ο ανήλικος τον αντιλήφθηκε και έντρομος άρχισε να τρέχει με κατεύθυνση την πλατεία Ωρολογίου με σκοπό να βρεθεί σε σημείο που υπάρχει κόσμος.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι όταν ο 15χρονος έφτασε στην πλατεία Ωρολογίου κάλεσε στο τηλέφωνο τους γονείς του. Ο πατέρας του παιδιού έσπευσε στο σημείο. Προβληματισμένος από τα όσα του είπε ο γιος του ο άνδρας άρχισε να ψάχνει για να εντοπίσει το ύποπτο αυτοκίνητο. Έπειτα από λίγα λεπτά ο πατέρας του 15χρονου εντόπισε ένα αυτοκίνητο με πινακίδες Θεσσαλονίκης και φιμέ τζάμια. Όταν πήγε δίπλα από το όχημα, ο οδηγός επιτάχυνε απότομα και έφυγε προς τα Παπάκια. Ο πατέρας ειδοποίησε την Αστυνομία, κατήγγειλε το περιστατικό και έδωσε τα στοιχεία του υπόπτου αυτοκινήτου.

Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής εάν οι άγνωστοι ήθελαν να επιτεθούν στον 15χρονο για να αρπάξουν το κινητό του τηλέφωνο ή είχαν σκοπό να τον απαγάγουν ή εάν πρόκειται για κάτι άλλο.

Πηγή πληροφοριών: laosnews.gr

 
Top