Αναστάτωση προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη η διακίνηση ενός φυλλαδίου, που δήθεν μετέφερε μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με αφορμή τις γιορτές.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, σημειώνοντας πως οι συντάκτες του φυλλαδίου «επιχειρούν να παραπλανήσουν τον αναγνώστη και να παρουσιάσουν μια εικόνα εντελώς ψευδή», «κατασκευάζουν έναν 'πολιτικό εχθρό'» και αποδίδουν «ψευδεπίγραφα ακραίο πολιτικό λόγο και επιχειρούν με τρόπο κακόβουλο να χειραγωγήσουν τον αναγνώστη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης:

‘’Τις ημέρες των γιορτών διακινήθηκε στο κέντρο της πόλης ένα φυλλάδιο που φαινομενικά μετέφερε μήνυμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα. Οι συγγραφείς του, κάνοντας χρήση του λογοτύπου των «Μαγεμένων Γιορτών» και του Δήμου Θεσσαλονίκης, επιχειρούν να παραπλανήσουν τον αναγνώστη και να παρουσιάσουν μια εικόνα εντελώς ψευδή.

Κατασκευάζουν έναν «πολιτικό εχθρό», αποδίδουν ψευδεπίγραφα ακραίο πολιτικό λόγο και επιχειρούν με τρόπο κακόβουλο να χειραγωγήσουν τον αναγνώστη.

Κάθε τέτοια προσπάθεια θα πέσει στο κενό καθώς είναι καταφανώς κατασκευασμένος πολιτικός λόγος που ψευδώς αποδίδεται στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Κατανοούμε την ενόχληση ορισμένων από την συστηματική προσπάθεια που γίνεται στην πόλη και την απήχηση που έχουν τα αποτελέσματα αυτής.

Σεβόμαστε τη δημοκρατία, τις αντίθετες απόψεις και εκτιμήσεις όμως η εντολή που έχουμε από τους Θεσσαλονικείς είναι να μετατρέψουμε την πόλη σε μία πόλη που αξίζει να ζεις, να εργάζεσαι, να σπουδάζεις και να επισκέπτεσαι.

Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί.

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά’’.

Πηγή: thessnews.gr

 
Top