Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου που συνέβη στη Νέα Πεντέλη το Σάββατο το βράδυ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 14χρονος την ώρα που κατέβαινε από λεωφορείο.

Όπως περιέγραψε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" "άκουσα ένα δυνατό χτύπημα. Κατέβηκα και είδα χτυπημένο το παιδί στην άσφαλτο. Δίπλα του ήταν μια παρέα παιδιών, 13-14 ετών, που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβη στον φίλο τους».

«Επικρατούσε πανικός. Τύλιξα τον 14χρονο με μια κουβέρτα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Το παιδί είχε ανοιχτά τα μάτια, έτρεμε, είχε σπασμούς και δεν μιλούσε» πρόσθεσε ο άνδρας που φρόντισε το παιδί μαζί με έναν γιατρό που βρέθηκε στο σημείο.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν την οδηγό του οχήματος να προσπερνά ένα λεωφορείο πριν χτυπήσει τον 14χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων.

Λίγη ώρα αργότερα η 27χρονη οδηγός εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία και παραδέχθηκε ότι εκείνη είχε χτυπήσει και αφήσει αβοήθητο το παιδί. Σχηματίστηκε δικογραφία και με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Δείτε το βίντεο:

 
Top