Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το ταξίδι στην Ελλάδα για έναν 45χρονο φαρμακοβιομήχανο με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητό του στην Πλατεία Κάνιγγος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ant1news.gr οι δράστες παραβίασαν το πολυτελές SUV του 45χρονου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό χρυσά Rolex ρολόγια, έξι τσάντες Luis Vuitton που περιείχαν ακριβά ρούχα, το τσαντάκι με τα προσωπικά του έγγραφα, 6.000 ευρώ, 30 πιστωτικές κάρτες καθώς και τα διαβατήρια, τόσο του ίδιου, όσο και της συντρόφου του.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 45χρονος, το βράδυ της Τετάρτης στάθμευσε το αυτοκίνητό του στην πλατεία Κάνιγγος προκειμένου να πάει για φαγητό με την σύντροφο του και μια παρέα Ελλήνων, σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο SUV σπάζοντας το πίσω παράθυρο του οχήματος και στη συνέχεια άρπαξαν τον… “μικρό θησαυρό”.

Ο φαρμακοβιομήχανος έφτασε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες με σκοπό να επισκεφτεί την Μήλο. Το βράδυ της Πέμπτης θα έφευγε με τη σύντροφό του για την Ζυρίχη, ωστόσο, τους πρόλαβαν οι κλέφτες.

Πηγή: ant1news.gr

 
Top