Αναβλήθηκε για την Τρίτη 13 Μαρτίου η δίκη του 26χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Ο 26χρονος μέσω της δικηγόρου του, Αλίκης Ευαγγέλου ζήτησε αναβολή καθώς σύμφωνα με την ίδια ο νεαρός εισήχθη σήμερα το πρωί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο λόγω γαστρεντερίτιδας αφυδάτωσης και δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο.
Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος συνελήφθη για τη ρίψη χαρτοταινίας στον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει ποτέ το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.
Σημειώνεται ότι το πρωί της περασμένης Δευτέρας ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατοχή και ρίψη αντικείμενου στον αθλητικό χώρο.
Ακόμη, ο νεαρός πρωταγωνιστής του επεισοδίου της περασμένης Κυριακής είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών. Πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί για παράβαση του αθλητικού νόμου σε εκτός έδρας αγώνα του Δικεφάλου. Τότε είχε πετάξει φωτοβολίδα εντός του αγωνιστικού χώρου χρησιμοποιώντας εκτοξευτήρα τύπου στυλό.
Ωστόσο, σύμφωνα με την δικηγόρο του ο 26χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ έχει λευκό ποινικό μητρώο και οι υποθέσεις, που εκκρεμούσαν εις βάρος του έχουν μπει στο αρχείο.
 
Top