Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μιλούν οι Αρχές- Δράστες δύο άγνωστοι, που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών είναι το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι διωκτικές αρχές ως προς τα κίνητρα των δραστών, που επιτέθηκαν με καλάσνικοφ εναντίον τεσσάρων ατόμων, τραυματίζοντάς τα, έξω από γυμναστήριο στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν επτά και είκοσι το απόγευμα όταν στην οδό Θεοδωριδη οι κάτοικοι, αλλά και οι διερχόμενοι οδηγοί άκουγαν τις σφαίρες να πέφτουν βροχή. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες μια μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαιναν δυο άτομα που φορούσαν κράνη, πλησίασε το γυμναστήριο το οποίο βρίσκεται στη συγκεκριμένη οδό και ο συνεπιβάτης με προτεταμένο ενα καλασνικοφ άρχισε να πυροβολεί προς την είσοδο του γυμναστηρίου, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν τέσσερα άτομα.

Οι σφαίρες σταμάτησαν όταν άδειασε ο γεμιστήρας, ενώ την ίδια στιγμή τα τέσσερα άτομα έπεφταν ατο έδαφος, καθώς οι σφαίρες τους βρήκαν αε διαφορά σημεια του σώματος τους. Δύο απο τα θύματα τραυματίστηκαν στα πόδια, το τρίτο στην πλάτη και το τέταρτο στο γόνατο και στην πλάτη. Αμέσως στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν και μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δενδιατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Οι τραυματίες ειναι ηλικίας απο 20 έως 35 ετών, ενώ οι τρεις από αυτούς είναι Γεωργιανοί. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, κάποια απο τα συγκεκριμένα άτομα έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές, για εμπλοκή σε υποθέσεις της νύχτας. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί εξετάζουν ως πιο πιθανή εκδοχή το ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή αυτό του προειδοποιητικού χτυπήματος.

Μετά το περιστατικό οι αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.


Πηγή
 
Top