Αν ρωτούσε κανείς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να περιγράψει τον πρωθυπουργό μας, τον Αλέξη τον Τσίπρα, με 5 λέξεις, μάλλον θα απαντούσε απλά “ξεφτιλισμένος” και θα ‘φευγε, αν κρίνουμε από τη σημερινή της συνεντευξη στην τηλεόραση.
H επικεφαλής του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας”, καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, αφού μίλησε για την μνημονιακή πολιτική που επιβάλλεται και για την παράδοση της λαϊκής κυριαρχίας σε ξένους, κλήθηκε να τοποθετηθεί πάνω στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα από το δημοψήφισμα κι έπειτα.
Φυσικά αναφέρθηκε και στον ίδιο τον πρωθυπουργό με αφορμή την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ από την κυβέρνηση, αναφέροντας ότι η μόνη λέξη με την οποία μπορεί να περιγράψει τον Αλέξη τον Τσίπρα είναι “ξεφτιλισμένος”:



Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που έχουν τιμή και αξιοπρέπεια δεν λένε άλλα και πιστεύουν άλλα. Άκουγα τις προάλλες τον λόγο του κ.Τσίπρα όταν πήγε στην ΕΥΔΑΠ που έλεγε θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αυτοί που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ. Όταν το έχεις πει αυτό, ε, πρέπει πραγματικά, να είσαι εντελώς ξεφτιλισμένος. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη για να φτάνεις να υπογράφεις την ιδιωτικοποίηση αυτή. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
Ολόκληρη η συνέντευξη της Κωνσταντοπούλου εδώ.
Πραγματικά το πρώτο πράγμα που σκεφτομαστε όταν βλέπουμε τέτοια, είναι αυτό.


 
Top