Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ KΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ  ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΙΜΟΥ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ....ΕΚΑΝΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...ΜΙΑ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΑ!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΑΦΟΥ "ΕΣΚΙΣΑΝ" ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ :

ΟΛΑ ΤΑ "ΚΑΣΤΡΑ" ... ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΟΥΝ!!! 

Όπως άλλωστε είχε ειπωθεί, σήμερα όπως είχε ξαναγίνει από τους ίδιους λίγο πολύ ανθρώπους χρόνια πριν, έβγαλαν τον Σύλλογο από το γραφείο που στεγαζόταν εδώ και πολλά χρόνια προβάλλοντας φαιδρές δικαιολογίες. Η πλειοψηφία του Συλλόγου επέλεξε για μία ακόμη φορά να συνταχθεί με την Διοίκηση του Δήμου. Κάτι που συστηματικά γίνεται εδώ και ένα τουλάχιστον χρόνο. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που "πουλούσαν" επαναστατιλίκι λίγο καιρό πριν κηρύσσοντας τον ανένδοτο αγώνα για το ξεπούλημα της Ελλάδας!!! Οι ίδιοι σήμερα (Διοίκηση και οι εκπρόσωποί της στο Σύλλογο) αφού έβγαλαν τον Σύλλογο από το γραφείο, έτρεξαν να χειροκροτήσουν τον Κατρούγκαλο στο Ρίτσος γιατί κατάφερε να ψηφίσει το ασφαλιστικό που ήθελαν οι "τοκογλύφοι - δανειστές" (καιρό έχουμε να το ακούσουμε). Ξέρετε... τα 40 χρόνια εργασίας, σύνταξη στα 67, συντελεστές βιωσιμότητας, συνενώσεις ταμείων, τσεκούρι στα εφάπαξ...όλα αυτά για τα οποία (και καλά κάναμε) βρίζαμε τον Λοβέρδο!!! Κατάντησαν τον Σύλλογο "σφραγίδα". ¨Όχι μόνο για το γραφείο... για τόσα άλλα!!! Από τους ιδιώτες που μπήκαν χωρίς να πουν κουβέντα, μέχρι τους φίλους-τραμπούκους που εισέβαλαν χτύπησαν εργαζόμενους και τους κάλυψαν!!! Η φωτογραφία είναι από το νέο γραφείο του Συλλόγου (αυτό είναι όλο) μετά την καλλιτεχνική παρέμβαση των "κολαούζων" της Διοίκησης!!!


Συνδικαλιστική Ανατροπή στούς ΟΤΑ Δημος Αιγάλεω
 
Top