....ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...


...ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΣΥΣΗ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ...

ΤΩΡΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ" ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...

ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΝΡΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΤΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  της Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους ΟΤΑ Δημος Αιγάλεω:


Συμπληρώσαμε ένα χρόνο από την ψήφιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου και την αυτονόητη υποχρέωσή του να προχωρήσει σε κρίσεις προϊσταμένων μέσω του Υπηρεσιακού Συμβουλίου όπως ο Νόμος προβλέπει. Η Διοίκηση του Δήμου (όπως άλλωστε είχε δηλώσει) δεν επιθυμούσε να προχωρήσει σε κρίσεις, προβάλλοντας την αναγκαιότητα τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.). Ουσιαστικά η τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. ήταν πάντα το άλλοθι για την κωλυσιεργία των κρίσεων. Τονίζουμε και ενημερώνουμε (το γνωρίζει και η Διοίκηση του Δήμου) πως σε περίπτωση που δεν προκυρήσσονταν εκ νέου εκλογές, οι κρίσεις θα αναβάλλονταν επ΄αόριστο. Κίνδυνος που είναι ακόμη υπαρκτός σε περίπτωση που οι φάκελοι δεν αποσταλούν άμεσα στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο!!!
Ακόμη όμως και την τελευταία στιγμή ενώ υπάρχει και έχει κοινοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους η μοριοδότησή τους παρά το γεγονός πως στο παρελθόν η Διοίκηση διακύρησε πως οι τοποθετήσεις προϊσταμένων γίνονταν με βάση αυτή, προχώρησε εκ νέου σε τοποθετήσεις των Yπευθύνων των Παιδικών Σταθμών χωρίς να λάβει κατ΄ελάχιστο την μοριοδότηση με αποτέλεσμα να αδικούνται συνάδελφοι, για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Είναι δείγμα πως ακόμη και την τελευταία στιγμή η Διοίκηση έχει άλλες προτεραιότητες και σκοπιμότητες.
Ας μας απαντήσει λοιπόν κάποιος αρμόδιος ... εφαρμόστηκε η μοριοδότηση ή όχι; Και αν όχι γιατί;
Στην τελευταία Γενική Συνέλευση των εργαζομένων (Μάιος 2015) ζητήσαμε να τοιχοκολληθεί ο Ενιαίος Πίνακας Μοριοδότησης προκειμένου να υπάρχει πλήρη διαφάνεια. Το ίδιο ζητάμε και σήμερα!!! Είναι ανάγκη προκειμένου να μην υπάρχουν υπόνοιες ευνοιοκρατίας και κομματοκρατίας, προκειμένου να γίνει έστω μια νέα αρχή, έστω και τώρα, όλοι να συνεναίσουν στο αυτονόητο. Καλούμε όλες τις παρατάξεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, να συνεναίσουν και αυτές προκειμένου καμία Διοίκηση να μην παίζει παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων, να μην υπόσχεται, να μην τάζει, να μην μεθοδεύει. Ενημερώνουμε δε πως με αυτόν τον τρόπο εργαζόμενοι που αδικήθηκαν μπορούν να στραφούν και νομικά εναντίον του Δήμου, διεκδικώντας χρήματα που θα ελάμβαναν εάν είχαν γίνει εγκαίρως οι κρίσεις.
Τέλος, επισυνάπτουμε την θέση της Διοίκησης του Δήμου ως αντιπολίτευση το Φεβρουάριο του 2014, για το ζήτημα των κρίσεων από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, με την οποία συμφωνούμε απόλυτα όπως και άλλωστε και το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου όπως εκφράστηκαν στη Γενική τους Συνέλευση!!! Συγκεκριμένα...
«...Πληροφορούμαστε ότι γίνονται αποσπασματικές και χωρίς ενιαία κριτήρια τοποθετήσεις ή μή Διευθυντών και Τμηματαρχών με ανάθεση καθηκόντων από το Δήμαρχο και χωρίς σύγκληση Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Όλα αυτά εν όψη της εφαρμογής του νέου Οργανογράμματος, σε προεκλογική περίοδο και με αντιρρήσεις και ενστάσεις του Σωματείου των εργαζομένων του Δήμου για όλη αυτή τη διαδικασία. Τέτοιες ενέργειες αποπνέουν παλαιοκομματικές και πελατειακές συμπεριφορές».

Άλλο όμως Διοίκηση και άλλο Αντιπολίτευση!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ :



 
Top