ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...


Υπέρμαχος της συνεννόησης δηλώνει σε συνέντευξή του, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς υποστηρίζει ότι «στην πολύ κρίσιμη περίοδο που διανύουμε η λύση των προβλημάτων απαιτεί εθνική συνεννόηση και λογική».

Μιλώντας στην...
εφημερίδα "Πρωτο Θέμα", παρότι εμφανίζεται βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη στις επερχόμενες εκλογές, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν και απαντά με το στερεότυπο που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις: «Το τανγκό θέλει δύο».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης λέει για την απελθούσα κυβέρνηση πως «το ζητούμενο στην πολιτική δεν είναι 'τσάι και συμπάθεια', αλλά η αξιοπιστία, η εμπιστοσύνη, η αποτελεσματικότητα». «Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να το παίζει θύμα και αφελής» προσθέτει.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει πως έχει πολλά ερωτήματα για τη στάση που κρατά ο κ. Τσίπρας έναντι των όσων λέει ο μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και αφού αναρωτιέται αν σε αυτή την υπόθεση «καλύπτει κανείς κανέναν;», δηλώνει «οφείλουμε να το ψάξουμε».



 
Top