Εμφάνιση ΣΜΑ.jpg
Εκφράζουμε τη αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στους 21 διωκόμενους κάτοικους του Δήμου Παύλου Μελά, οι οποίοι την Τετάρτη 29 Απριλίου οδηγούνται σε δίκη με την κατηγορία της σωματικής βίας για την συμμετοχή τους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατασκευή ενός τεραστίων διαστάσεων ΣΜΑ στην Ευκαρπία.
Είναι ολοφάνερο πως όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις μέσω του κράτους έκτακτκης ανάγκης που δημιούργησαν,, επιχειρούσαν να επικρατήσει παντού ο φόβος των δικαστηρίων. Οι προκλητικές δικαστικές διώξεις ήταν μέρος των μηχανισμών άγριας καταστολής που χρησιμοποιούσαν για να καθυποτάξουν τον αγώνα ακόμη και ολόκληρων κοινωνιών, ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, της καταστροφής του περιβάλλοντος για να υπερασπίσουν τα κέρδη ντόπιων και ξένων τοκογλύφων.
Χρέος του εργατικού και λαϊκού κινήματος πάντα, αλλά ιδιαίτερα σήμερα, μετά και την ήττα της συγκυβέρνησης, είναι να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τους αγωνιστές και τους αγώνες που έγιναν όλη την προηγούμενη περίοδο. Για να σταματήσει η στοχοποίηση των αγώνων και των αγωνιστών, για να σταματήσουν οι συλλήψεις, οι προσαγωγές και η καταστολή των ΜΑΤ στους αγωνιστές.

-Δηλώνουμε πως θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τους 21 συναγωνιστές μας.
-Ζητούμε την δικαστική αθώωσή τους και την άμεση παύση κάθε ποινικής δίωξης ενάντια του καθώς και κάθε πολιτική και ποινική δίωξη σε βάρος όσων αντιστέκονται. Συμμετέχουμε - καλούμε στη συγκέντρωση αλληλεγγύης: Τετάρτη 29 Απριλίου, 9 π.μ, στα Δικαστήρια
-Οι εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες δεν ενοχοποιούνται, δεν ποινικοποιούνται, δεν καταστέλλονται!
Επίσης συνεχίζετε ο αγώνα μας, να μη μείνει κανένας μόνος του απέναντι στην  κρίση!
-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, νερού, απειλής κατάσχεσης σπιτιού, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων  κτλ.
σττηλέφωνο:2310265730,    στο email: epitropidrasis@gmail.com
Επόμενη συνέλευση της Επιτροπής Πέμπτη 23/4 στις 7μμ στο δημαρχείο Αμπελοκήπων
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ
Επικοινωνία: Τηλ: 2310265730,  epitropidrasis@gmail.comepitropidrasis.blogspot.gr
 
Top