World Fire Alarm σύστημα Ανίχνευσης, Ειδοποίησης και Παρακολούθησης Πυρκαγιάς με χρήση Δορυφόρων από την ΑΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΕ

Σε λίγο ξεκινά η νέα αντιπυρική περίοδος και υπάρχει λύση προστασίας αναπτυγμένη στην Ελλάδα από την εταιρία ΑΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΕ.


Το world Fire Alarm είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας από πυρκαγιές σχεδιασμένο να προστατεύει την κτιριακές εγκαταστάσεις και ανθρώπινες ζωές. Παρέχει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο με συνεχή παρακολούθηση ολόκληρου του κόσμου μέσω γεωστατικών δορυφόρων . Οι ληφθέντες πληροφορίες επεξεργάζονται και σε περίπτωση εντοπισμού πυρκαγιάς, τα σημεία εμφανίζονται στον χάρτη. Τα ληφθέντα και επεξεργασμένα δεδομένα ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά, εγγυώντας έτσι γρήγορες και επικαιροποιημένες ενημερώσεις.

Η περιοχή που μπορεί να καλύψει το World Fire Alarm κυμαίνεται σε ακτίνα από 15 έως 40 χιλιόμετρα, γύρω από τις εγκαταστάσεις του πελάτη (σημείο ενδιαφέροντος) παρέχοντας πολύ υψηλή χωρική και χρονική ανάλυση. Αν ανιχνευτεί περιστατικό πυρκαγιάς κοντά στις εγκαταστάσεις του πελάτη, στέλνονται ειδοποιήσεις συναγερμού στον πελάτη με μορφή SMS και e-mail. Η υπηρεσία είναι παγκόσμια και είναι με χρήση έξυπνου τηλεφώνου.

Γιά περισότερες πληροφορίες στο κόμβο www.worldfirealarm.com και www.aratos.gr


Γιά πληροφορίες σχετικά με το παρόν δελτίο τύπου:

Κα Μαρία Βαβίλη

ΑΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΕ , Τηλ. 2109424630, www.aratos.gr



 
Top