Εμφάνιση
H Τράπεζα Χρόνου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου διοργανώνει το 2o Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου στις 8, 9 & 10 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 16:00, στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών, Ικάρου 28 & Κάλχου 64 στο Ίλιον.

Στο τριήμερο παζάρι βιβλίου που διοργανώνεται για δεύτερη φορά, μετά την επιτυχία του πρώτου, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου, θα διατεθούν βιβλία κάθε είδους: λογοτεχνικά, παιδικά βιβλία και παραμύθια, επιστημονικά συγγράμματα  κτλ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν το βιβλίο που επιθυμούν, προσφέροντας ως «αντίτιμο» είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής κτλ.).

Το  2ο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι συγγραφείς  Εύα Πετροπούλου - Λιανού, η Μαρία Σταυροπούλου, η Λένα Διβάνη,  η λογοτέχνις Άννα Βασιλειάδη- Δαρδάλη, και η ψυχολόγος Νατάσα Κόκκαλη οι οποίες θα παρουσιάσουν παιδικά εργαστήρια, αλλά και ομιλίες. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο αλλά και τις ώρες μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο δελτίο τύπου.


 
Top