Τρέχουν και δεν φτάνουν οι διοργανωτές της συναυλίας της Lady Gaga για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της μεγάλης σταρ, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγάλο μουσικό ραντεβού που έχει με το ελληνικό κοινό.
Η συναυλία της στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ αποτελεί σαφώς το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς. Και φυσικά, όπως κάθε ντίβα που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η Gaga έχει απαιτήσεις για τη διαμονή της στη χώρα μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το έντονο ελληνικό χρώμα κυριαρχεί στα «θέλω» της πιο εκκεντρικής φιγούρας της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ANT1, η Lady Gaga έχει ζητήσει να της σταλεί μια λίστα με πιάτα βασισμένα στη μεσογειακή διατροφή με πρώτη και καλύτερη τη χωριάτικη σαλάτα, αλλά και παραδοσιακές συνταγές. Παράλληλα, έχει ζητήσει υλικό από τις τελευταίες κολεξιόν Ελλήνων σχεδιαστών μόδας, καθώς δεν αποκλείεται στη συναυλία να εμφανιστεί με κάποια από αυτές τις δημιουργίες.
Εκκρεμεί, ακόμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, η απάντηση στο αίτημά της να φωτογραφηθεί με φόντο την Ακρόπολη.
Η Lady Gaga θα φτάσει στην Αθήνα κάποιες ημέρες πριν από τη συναυλία προκειμένου να κάνει κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, καθώς έχει ζητήσει με το που θα πατήσει επί ελληνικού εδάφους να την περιμένει ένα σκάφος για να την μεταφέρει στο Αιγαίο.
Όσον αφορά τη διαμονή της έχει ζητήσει μόνο σουίτα, με καλωδιακή τηλεόραση, άφθονο εμφιαλωμένο νερό και... 330 λευκά τριαντάφυλλα!
Τέλος, δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας καθώς στο πλευρό της θα βρίσκονται τουλάχιστον τρεις άντρες της προσωπικής της ασφάλειας αλλά και bodyguards που έχουν εξασφαλίσει οι διοργανωτές.
Ημερησία
 
Top