Τόσο... κοστίζει



Η εταιρεία Nootrobox δημιούργησε χάπια εξυπνάδας, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη με...





30 ή 60 δολάρια το κουτί, ανάλογα με την ποσότητα, να γίνει πιο... έξυπνος.

Τα χάπια αποτελούνται από στοιχεία που ονομάζονται nootropics και βοηθούν τον εγκέφαλο να λειτουργήσει στο υψηλότερο σημείο του, ενισχύοντας την μνήμη, την συγκέντρωση και την προσοχή.

Η Nootrobox λανσάρει τα πράσινα χάπια εξυπνάδας σε μπλε μπουκάλια, ενώ το κάθε χάπι περιέχει έναν συνδυασμό από στοιχεία, σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την λειτουργία του εγκεφάλου.

Τα συστατικά του "μαγικού" χαπιού είναι το βότανο ύσσωπος (ή bacopa), γνωστό από τον Ιπποκράτη, το αμινοξύ L-theanine, που απελευθερώνει την ντοπαμίνη και την σεροτονίνη από τον εγκέφαλο, που με την σειρά τους προκαλούν ευφορία και συγχρόνως διεγείρουν την προσοχή και τη μάθηση και λίγη ποσότητα καφεΐνης για να προκαλείται εγρήγορση στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με τον συντάκτη του Businessinsider, Dylan Love, o οποίος και δοκίμασε το "χάπι εξυπνάδας", με την χρήση του είχε την δυνατότητα να συγκεντρώνεται ευκολότερα, να έχει λιγότερο άγχος ενώ σύμφωνα με τους οικείους του έδειχνε να έχει μεγαλύτερη ενέργεια και να είναι πιο ομιλητικός.

Μπορεί κάποιος να παραγγείλει 30 χάπια για 29,70 δολάρια, 70 χάπια για 59 δολάρια και 7 χάπια, για δοκιμή, με 9 δολάρια.



 
Top