Χωρίς ίχνος έστω και σεβασμού στη μνήμη των νεκρών και θέλοντας να προωθήσει τη δική της ατζέντα η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση μέσω twitter απαντά – ουσιαστικά ειρωνεύεται με… ορολογία σφαγείου τις ιστορικά αποδεδειγμένα γενοκτονίες των Ελλήνων – στην επιστολή αντίδρασης των 38 βουλευτών της ΝΔ για το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο. Η κυρία ξεκάθαρα αρνείται τις γενοκτονίες των Ελλήνων στον Πόντο και τη Μικρά Ασία.
«Αντί σχολίου για την τροπολογία των βουλευτών της ΝΔ παραπέμπω στο Α. ΛΙΑΚΟΣ: Βγάλτε τους νεκρούς από τη ζυγαριά!», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Ρεπούση.
Ο ιστορικός Αντώνης Λιάκος σε άρθρο του με τίτλο «βγάλτε τους νεκρούς από τη ζυγαριά!» που δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2013, όταν υπήρξε ο πρώτος γύρος αντιπαράθεσης για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, τονίζει μεταξύ άλλων πως «ο ιστορικός δεν είναι δικαστής».
«Το ερώτημα που ανακύπτει είναι «τι είναι γενοκτονία;». Με ποια κριτήρια ονομάζεται μια μαζική εξόντωση γενοκτονία; Το ζήτημα δεν είναι αν η διαδικασία της εξόντωσης έχει για θύματα αμάχους χωρών που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση ή μελετημένη εξόντωση πληθυσμών με κριτήριο τη φυλή ή το θρήσκευμα.
Ένα γεγονός δεν είναι από μόνο του γενοκτονία. Ονομάζεται εκ των υστέρων έτσι, κάτω από συγκεκριμένες νομικοπολιτικές προϋποθέσεις που αφορούν το παρόν της αναγνώρισης και όχι το παρελθόν της διάπραξης.
Η γενοκτονία δηλαδή δεν είναι ένα «αντικειμενικό γεγονός». Η χρήση του χαρακτηρισμού γενοκτονία εξαρτάται από το ποιες συνέπειες επιδιώκουμε να έχει ο τρόπος που αναφερόμαστε στο γεγονός», υποστηρίζει ο κ. Λιάκος. Εμείς παραθέτουμε ως απάντηση στην κα Ρεπούση τα κάτωθι:  
«Μετά τους Μικρασιάτες, τους Πόντιους, τους θεολόγους, μετά τους  καθηγητές της ιταλικής και των Ισπανικών, ήρθε και η ώρα των Αρχαίων Ελληνικών για την αναπληρώτρια καθηγητή του ΑΠΘ Μαρία Ρεπούση.
Η κύρια αυτή με γρανιτώδη παρακμιακό χομεϊνισμό και υστερική μονομανία   εκφράζεται πάνω στο ίδιο θέμα με τις ίδιες αγκυλωμένες απόψεις. Προκαλεί κυριολεκτικά τρόμο η ευκολία με την οποία η μακντοναλντοποιημένη βουλευτής οπισθοδρομεί ξαφνικά στην παραίτηση από κάθε εχέγγυο σοβαρότητας.
Η ιδεολογική αγκιτάτορας της Νέας Τάξης με φανατισμένο πάθος και παράφορο μένος συνθηματολογεί με πρωτόγνωρο παροξυσμό κατά της θρησκείας άμεσα και έμμεσα κατά της εκκλησίας.
Η  δήθεν μεροκαματιάρα προοδευτική σαλτιμπάγκος με φανατισμένη αντιπαλότητα προς την Εκκλησία ρίχνει τα αποξέσματα των εντέρων της και του συφιλιδικού μυαλού της.
Οι προσπάθειες της αγγίζουν τα όρια του γελοίου σε σύγκριση με το μέγεθος της πολιτιστικής δυναμικής που παρήγαγε η Ελληνορθόδοξη νοηματοδότηση της κοινωνικής ζωής των Ελλήνων.
Η υπερπολιτική Εκκλησία εκπροσωπεί την λαϊκή αντίστασή στον αφελληνισμό. Συνδέεται στην συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων με τον ρόλο του "θεματοφύλακα των ιερών και οσίων του δοκιμαζόμενου Γένους".
Η Εκκλησία και η Ελληνορθόδοξη πίστη είναι η αντίσταση, η τελευταία "γραμμή αμύνης", των Ελλήνων στην προσπάθεια της ντόπιας δουλικής ελίτ που δεν ανέχεται έστω και ενδεχομένως τον αντίλογο στην προσπάθεια της να ανταποκριθεί στις νεοταξίτικες απαιτήσεις της παγκοσμιοποίησης.
Η περίφημη αυτή «κυρία» του συνωστισμού, είναι εντεταλμένη να εκτελέσει το έργο της σταδιακής ψυχολογικής προετοιμασίας για να εξοικειωθεί ο κόσμος και να επιβληθούν όσο γίνεται πιο ανώδυνα όλα τα εθνοκτόνα μέτρα της.
Έτσι κάθε λίγο και λιγάκι πετά στον αέρα μια «βόμβα» στο όνομα της «δημοκρατίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», (εδώ γελά ο κάθε πικραμένος), για να προλειάνει το έδαφος για την στιγμή της εθνοκτόνου έκρηξης.
Ο  στόχος είναι πάντα  η ιστορική και θρησκευτική ταυτότητα του λαού μας, ότι δηλαδή πιο πολύτιμο για τον ελληνισμό, έτσι ώστε χωρίς πια κανένα σημείο ανηφόρας να άγεται και να φέρεται σαν πρόβατο επί σφαγή.
Έτσι ένας λαός εξουθενωμένος οικονομικά με τη μέθοδο του Σοκ και Δέος, θα απολέσει και την ιστορική του ταυτότητα και θα απομείνει χωρίς καμία ψυχική δυνατότητα να αντιδράσει σε όλη αυτή την καταστροφική θύελλα.
Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Δηλαδή η κυρία αυτή εξυγιαίνει με τον καλύτερο τρόπο την μνημονιακή κατοχή της χώρας και είναι το μεγαλύτερο στήριγμα της προδοτικής κλίκας που μας κυβερνά.
Όμως οι θέσεις και οι απόψεις της κυρίας αυτής, που έχει προσβάλει κάθε έννοια της εθνικής και θρησκευτικής μας υπόστασης και ενώ σε μια φυσιολογική χώρα θα έπρεπε να έχει το λιγότερο αποβληθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο, αν θέλει πραγματικά να ονομάζεται ελληνικό κοινοβούλιο, δεν μας εκπλήσσουν καθόλου. Εκείνο που μας προκαλεί οργή, είναι ότι τα διάφορα «μεγάλα κανάλια»  την προβάλλουν όλο και περισσότερο.
Ο σκοπός φυσικά εύλογος. Να την συνηθίσει ο κόσμος και σταδιακά και πάλι με την γνωστή μέθοδο της ψυχολογικής εξοικείωσης, να αρχίσει να σκέπτεται ότι αυτό το «πρόσωπο» έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να θέλει να επιβάλει τις απόψεις του για την εθνική και θρησκευτική μας εξόντωση. Είναι πρόδηλο ότι η προβολή αυτής της κυρίας σε μεγάλες οθόνες, ενώ θα έπρεπε να είχε εξοβελιστεί από παντού, γίνεται και αυτή  βάση του σχεδίου που περιγράψαμε παραπάνω.
Η  κ. Μ. Ρεπούση και οι συνοδοιπόροι της στη ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ως παλαιοημερολογίται του «Διαφωτισμού» και δεν έχουν «πάρει είδηση» ότι ὁ Διαφωτισμός στην Ευρώπη γκρεμοτσακίστηκε στα έργα του, δηλ. στο εφιαλτικό Ολοκαύτωμα του ψυχανώμαλου Χίτλερ και στις εκατόμβες των δολοφονημένων και κατακρεουργημένων στα στρατόπεδα της Σιβηρίας και στα Γκούλαγκς του «συντρόφου» Στάλιν.       

πηγη: defencenet.gr                        
 
Top