Σκληρές λέξεις κατά του υποψηφίου για τη δημαρχία της Αθήνας Γρηγόρη Βαλλιανάτου χρησιμοποίησε η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου ότι δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων που είναι ομοφυλόφιλος...







Η βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο ότι δημιουργεί κακή εικόνα για τους ομοφυλόφιλους και τον χαρακτήρισε ως «επαγγελματία ομοφυλόφιλο» που λειτουργεί ως «καρφί και ρουφιάνος».



Μιλώντας στον Βήμα Fm η κυρία Πιπιλή είπε: «Θα πρέπει να μαζευτεί, να σταματήσει να δημιουργεί τέτοια εικόνα σε βάρος των ομοφυλοφίλων και να σταματήσει να έχει ως μοναδικό και αποκλειστικό επάγγελμα ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος. Θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι».



«Είναι ντροπή, διότι μιλάτε με έναν άνθρωπο που δίνει αγώνα για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των ομοφυλοφίλων - είμαι η μοναδική στη Ν.Δ. που έχω ταχθεί υπέρ του συμφώνου συμβίωσης - και υποστηρίζω τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, είτε είναι αδύναμος είτε γυναίκα είτε κακοποιημένος άνδρας είτε ζώο. Αν δεν είναι κάρφωμα και ρουφιανιά αυτό (που έκανε ο κ. Βαλλιανάτος) και αν δεν είναι ύβρις για τον αγώνα των ομοφυλοφίλων να έχουν ίδια δικαιώματα χωρίς να βάζουν ντουντούκα, καταλαβαίνετε πού έχει καταντήσει ο κ. Βαλλιανάτος; Επιτρέπεται να αμαυρώνει τους αγώνες αυτούς στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ρίχνοντας τη συζήτηση τόσο χαμηλά;.Ο πρώτος που ζητάει για το σύμφωνο συμβίωσης από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να αποφασίσει πριν από πέντε μήνες, βγαίνει τώρα και εξευτελίζει το δικαίωμα οποιουδήποτε να είναι γκέι, στρέιτ ή τρανσέξουαλ - γιατί υπάρχουν πολλές κατηγορίες; Ντροπή. Αυτό έχω να πω».

 
Top