Ο «ΣΦΑ Θύρα 12» με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον κόσμο του Αιγάλεω για την ανταπόκρισή του και την οικονομική ενίσχυση που πρόσφερε, με σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού αλλά και την πληρωμή των ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, καλεί όλο τον κόσμο να βρεθεί στο Στ. Μαυροθαλασσίτης για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ερμή Ζωνανιών και να υποστηρίξει την ομάδα με κόσμιο τρόπο, ενώ υπενθυμίζει στους ιθύνοντες του συλλόγου ότι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες του αλλιώς θα τους βρουν μπροστά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Σ.Φ.Α. «Θύρα 12» ευχαριστεί όλο τον κόσμο του Σίτυ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έγινε για οικονομική συνεισφορά στην ομάδα. Από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, δόθηκε ένα ποσό και φτιάχτηκαν φόρμες για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίες επάνω αναγράφουν Θύρα 12, ένα ποσό δόθηκε για δημιουργία φαρμακείου στα αποδυτήρια κι ένα άλλο ποσό δόθηκε προς τους παίκτες της ομάδας...

Ανεκτίμητη επίσης η προσφορά κάποιων ατόμων με διάφορους τρόπους βοήθειας, πέραν των χρημάτων... Καλούμε όλο τον κόσμο του Αιγάλεω να είναι κοντά στην ομάδα σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της.

Καλούμε τα μέλη του συνδέσμου να συνεισφέρουν με τον ελάχιστο τρόπο που είναι το εισιτήριο των 5 ευρώ, προκειμένου να πάνε κάποια λεφτά στους παίχτες που παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και να αποφευχθεί η ρίψη αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου η οποία μπορεί να στοιχίσει ξανά τιμωρία της έδρας μας...

Η Θύρα 12 ήταν είναι και θα είναι κοντά στην ομάδα και στα δύσκολα, με όλους τους τρόπους. Είναι καιρός οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, γιατί αλλιώς θα μας βρουν απέναντί τους».
 
Top