Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο κατασκευής των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας που εκτελεί και πιο συγκεκριμένα του έργου «Δίκτυο Ομβρίων και Συλλεκτήρων στον ΟΤΑ Αιγάλεω», προϋπολογισμού 9.148.740 ευρώ, ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ισόπεδο κόμβο της Λ. Κηφισού στη συμβολή με την Ιερά Οδό του Δήμου Αιγάλεω, οι οποίες θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 και έχουν ως εξής:

Προβλέπεται σταδιακή κατάληψη της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου της Λ. Κηφισού προς την Ιερά Οδό στο ρεύμα προς Λαμία (στο ισόπεδο τμήμα κόμβου), με ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Επισημαίνεται στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σε περίπτωση που οι εργασίες κατασκευής του έργου πρόκειται να συνεχιστούν και μετά την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013, θα εκδοθεί νεότερο Δελτίο Τύπου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε:

Αναγνωρίζουμε ότι οι προσωρινές αυτές ρυθμίσεις μπορεί να ταλαιπωρήσουν τους πολίτες. Ζητούμε, όμως, την κατανόησή τους, καθώς η ολοκλήρωση του έργου θεωρείται επιτακτική προς όφελος των πολιτών. Παρακαλούμε τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας».
 
Top