Με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη και την ένταση που τροφοδοτείται από συγκεκριμένες πλευρές και η οποία, μεταξύ άλλων οδήγησε στην επίθεση κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, κ. Πάνου Καμμένου, ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:
«Όταν οι πιο φρικιαστικοί σκελετοί του παρελθόντος βγαίνουν από το χρονοντούλαπο, δολοφονούν πολίτες και σκορπίζουν φόβο και ένταση στη κοινωνία, ο ελληνικός λαός πρέπει να απαντήσει με ενότητα και δημοκρατικό φρόνημα, απέναντι στους ντόπιους και ξένους δυνάστες του, αλλά και απέναντι στα αντιδημοκρατικά μορφώματα που εκμεταλλευόμενα τις συνθήκες εξαθλίωσης του λαού επιχειρούν να αναστήσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
Η επίθεση ελάχιστων “στημένων” κατά την επίσκεψη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και όσων ήμασταν κοντά του, στην Αμφιάλη, εκεί όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, απλά δυναμώνει...
την προσπάθεια όλων μας για τη δημιουργία της μεγάλης εθνικής συμμαχίας που θα βροντοφωνάξει ότι η Ελλάδα δεν θα κάνει τη χάρη σε κανέναν, να διαλυθεί!
Αυτό απέδειξαν, εξάλλου, πολλές χιλιάδες κόσμου που ήσαν στην Αμφιάλη και αντιτάχθηκαν στους ελάχιστους “στημένους”. Θα το αποδείξει και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας στις μέρες που έρχονται…».  
 
Top