"ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ"
"Μαζί με τους συμπολίτες μας, μπορούμε να αλλάξουμε το γκρίζο παρόν και να φέρουμε ένα καλύτερο μέλλον".
Τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν καθαρές απόψεις, τολμηρές λύσεις και αποφασιστικές πράξεις. Στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και ηθικό αδιέξοδο υπάρχει διέξοδος. Τα υγιή κύτταρα της κοινωνίας, όπου και αν αυτά ανήκουν, μπορούν να συνεργήσουν για να δώσουν λύσεις.
Τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν ισχυρή συστράτευση και δημιουργική σύνθεση. Η ανάγκη για το διαφορετικό και η κοινωνική αλληλεγγύη, ως απάντηση στα κοινά μας προβλήματα, δίνουν την προοπτική για ένα πιο φωτεινό αύριο, υπεράνω χρωμάτων. Οι κομματικές γραμμές υποχωρούν μπροστά στον κοινό στόχο της ανάνηψης.
Ως υπεύθυνη διοίκηση έχουμε την υποχρέωση να κινηθούμε αποτελεσματικά ακόμα και μέσα στο νέο σκληρό οικονομικό και κοινωνικό πλαίσιο συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα.
Μαζί με τον Δήμαρχο Αιγάλεω, τον
Δημήτρη Καλογερόπουλο, παλεύουμε για την καλύτερη ποιότητα της ζωής των πολιτών και όχι για τα κομματικά δεδομένα. Γι’αυτό και η υποψηφιότητά του είναι πέρα και πάνω από κόμματα.
Είναι η υποψηφιότητα που ενώνει και κερδίζει.
Δεν είμαστε πολιτικοί παράγοντες. Ο κάθε πολίτης μπορεί να πάρει το πρόγραμμα που είχαμε ως δημοτική αρχή, από την ημέρα που ξεκινήσαμε για να διαπιστώσει ότι το 90% έχουν ήδη υλοποιηθεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Η πείνα και η ανεργία δεν έχουνε χρώματα.
Χωρίς μικροκομματισμούς και εξαρτήσεις αλλά με αποφασιστικότητα και με βαθιά τη συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει το καινούργιο και διαφορετικό για να ανατρέψει το παλιό και φθαρμένο, αλλά με βαθύτερη πίστη στην ανάγκη αυτό να εκφραστεί πολιτικά, θέτω υπόψη των συμπολιτών μου την εκ νέου υποψηφιότητά μου, ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του κ. Καλογερόπουλου και τους ζητώ να προχωρήσουμε μαζί στη νέα αυτή πρόκληση.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΓΡΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
 
Top