Σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την αιτία θανάτου της 70χρονης στα Καλά Νερά Μαγνησίας. Η άτυχη γυναίκα το περασμένο Σάββατο βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, ενώ ο σκύλος της οικογένειας ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο ήταν κοντά σε εκείνη και πάνω του είχε αίματα.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, στο συμπέρασμα αυτό συγκλίνουν τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σoρό της άτυχης γυναίκας, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, παρότι, δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις και ενώ εκκρεμούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος της γυναίκας επήλθε συνεπεία αιμορραγίας που προκάλεσαν δύο τραύματα, στο δεξί μέρος του λαιμού της και στο κεφάλι από δαγκωματιές του σκύλου.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας πιστεύει ότι ο σκύλος δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και ότι έτρεξε κοντά της για να τη βοηθήσει και όχι για να της επιτεθεί.

Η Αστυνομία, μετά τα εμφανή δαγκώματα στο σώμα της γυναίκας, είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο ως “αιφνίδιο περιστατικό” και είχε παραγγείλει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή πληροφοριών: e-thessalia.gr, taxydromos.gr

 
Top