Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ στο Ιόνιο, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 7 και πιθανώς στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην κεντρική Μακεδονία μετά το μεσημέρι. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στην κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 10 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το βράδυ σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 16 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά από το μεσημέρι. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6, από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί ενισχυόμενοι βαθμιαία σε 6 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 6, βαθμιαία 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια από το μεσημέρι. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5, γρήγορα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Θερμαϊκό πιθανώς 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

 
Top