Οι online αγορές καθώς και η άμεση ενημέρωση μέσω κινητών τηλεφώνων γίνονται συνεχώς και πιο δημοφιλείς. Συγκεκριμένα, επίσημη έρευνα διακρίνει ξεκάθαρα την τάση αξιοποίησης των smartphones στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αφού το 32% του κοινού που αγοράζει online αναφέρει ότι χρησιμοποιεί applications για τη διευκόλυνση των αγορών του και το 47% κάνει download applications που αφορούν προωθητικές ενέργειες προϊόντων.

Μάλιστα, για πρώτη φορά το κινητό τηλέφωνο έχει ξεπεράσει το laptop, με το 89% του κοινού να το αναφέρει ως τρόπο πρόσβασης στο Internet, ενώ ο σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι μόλις στην τέταρτη θέση.

Όλα δείχνουν λοιπόν, μια συνεχώς αυξανόμενη μετατόπιση του αγοραστικού κοινού προς τις online αγορές καθώς και της ενημέρωσης για προσφορές και νέα μέσω του κινητού του.

H ανάγκη των επιχειρήσεων να αναβαθμίσουν τη διαδικτυακή τους ταυτότητα είναι πλέον, επιτακτική. Μια επιχείρηση είναι απαραίτητο να έχει mobile application ώστε να αποκτήσει οφέλη όπως:

  • Να αυξήσει τους εν δυνάμει πελάτες της
  • Να είναι διαθέσιμη στο κοινό που αγοράζει μέσα από κινητά και tablets 24/7
  • Να επικοινωνήσει τις προσφορές της και μέσω push notification
  • Να ενισχύσει το brand της
  • Να πάρει θέση στην αγορά. (Δημιουργώντας σήμερα ένα mobile application έχει προβάδισμα έναντι των επιχειρήσεων του κλάδου της, που θα το κάνουν 1 ή 2 χρόνια αργότερα!)

Η FOCUS-ON GROUP – πάντα δίπλα στις ανάγκες του επιχειρηματία - εξειδικεύεται στην κατασκευή Mobile Application για iOS και Android λειτουργικά συστήματα. Έχει αναπτύξει ένα προνομιακό πακέτο ώστε κάθε επιχείρηση να μπορεί να αποκτήσει το δικό της mobile application.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ https://www.focus-on.gr/mobile-application και αναζητήστε έναν εξειδικευμένο σύμβουλο για να καλύψει κάθε σας απαίτηση!

 
Top