Γιγαντιαίο orb (;) που πάλλεται και μεταμορφώνεται (video)
Δεν είναι ένα συνηθισμένο -από τα παράξενα- φαινόμενο που μεταμορφώνεται και αλλάζει συνεχώς σχήμα. Είναι κάτι που λέγεται ότι έχει θεαθεί από πολλούς μάρτυρες σχεδόν παντού στον κόσμο.
Να είναι το ίδιο που εμφανίζεται σε διάφορα μήκη και πλάτη, ή μήπως υπάρχουν πολλά σαν και αυτό;…


 02
Όταν το πρωτοβλέπεις στον ουρανό, νομίζεις ότι είναι κάποιο αστέρι. Με μία προσεκτικότερη παρατήρηση δίνει την εντύπωση κάποιου ΑΤΙΑ. Όμως, αν έχεις την δυνατότητα να το τραβήξεις με κάμερα και να κάνεις zoom in, τότε θα διαπιστώσεις ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Κατά ένα τρόπο θυμίζει καρδιά που πάλλεται συνεχώς, που οι αρτηρίες της είναι φωτεινές και μοιάζουν με νευρώνες, αλλά δεν είναι τίποτε από όλα αυτά…
Σίγουρα δεν έχει ατραπό σκάφους, αλλά ό,τι κι αν είναι μεταμορφώνεται και μετασχηματίζεται συνεχώς και ακατάπαυστα. Κάποιοι μάρτυρες ισχυρίζονται ότι το «ένιωσαν»… Δηλαδή πως αισθάνθηκαν ότι αυτό το αντικείμενο τους παρακολουθούσε…
03
Κάποιοι λένε ότι είναι ένα orb, δηλαδή μικρές αόρατες στο γυμνό μάτι, φωτεινές μπάλες. Ενεργειακές οντότητες. Μόνο που αυτή τη φορά -όπως και άλλες παρόμοιες που έχουν αναφερθεί- είναι γιγαντιαίο και ορατό χωρίς ειδικές συσκευές και κάμερες.
Είναι ΑΤΙΑ, orb, ζωντανός οργανισμός; Ή τι άλλο;
Απολαύστε το στο video που ακολουθεί και καταγράφηκε στη Νέα Υόρκη στις 12/9/2015:

Σπύρος Μακρής

katohika.gr
 
Top