Ο πρώην αρχίατρος της υπηρεσίας υγιεινής της Ρωσικής Ομοσπονδίας και νυν βοηθός του Πρωθυπουργού Γκενάντι Ονίσσενκο θεωρεί ότι τα "McDonalds" και η "Coca-Cola" διεξάγουν πραγματικό πόλεμο ενάντια στους Ρώσους.



Η επιθετική προώθηση των συγκεκριμένων εταιρειών που δεν έχει τίποτε κοινό με τις δικές μας διατροφικές συνήθειες, συγκρίνεται με μαχητικές επιχειρήσεις ενάντια στο λαό μας , παραθέτει τα λόγια του Ονίσσενκο η "Ρωσική Υπηρεσία Ειδήσεων".



Το έχω πει πολλές φορές. Υπάρχει ένας όρος της λειτουργίας τους στην αγορά μας, είναι η λειτουργία με τη δική μας πρώτη ύλη, καθώς και ριζικές αλλαγές στη διατροφική κουλτούρα , πρόσθεσε ο Ονίσσενκο.



Νωρίτερα ο επικεφαλής της επιτροπής της Κρατικής Ντούμας σε θέματα εξωτερικών σχέσεων Αλεξέι Πουσσκόφ πρότεινε στα "McDonalds" και την "Coca-Cola " να στηρίξουν τις κυρώσεις των ΗΠΑ ενάντια στη Ρωσία και με τον τρόπο αυτό να απαλλάξουν τη Ρωσία από τα προϊόντα τους.



Μήπως τα "McDonalds" και η "Coca-Cola" θέλουν να στηρίξουν τις κυρώσεις του Ομπάμα και να μας απαλλάξουν από τα προϊόντα τους;



Θα είναι πιστοί στις αρχές τους και εμείς θα γίνουμε πιο υγιείς, έγραψε κυνικά στο microblog του στο Twitter.








 
Top