H ιδιοκτήτρια του σκυλιού, Stephanie Mariam, από το Bournemouth της Αγγλίας ξοδεύει πάνω από χίλια ευρώ τον μήνα για το αγαπημένο της κατοικίδιο, Harvey, το οποίο έχει κατακλύσει τον κόσμο των social media και έχει γίνει η ντίβα του ζωϊκού βασιλείου.



Το μωβ Pomeranian έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram, στο Twitter και στο Facebook, ενώ οι θαυμαστές του -οι οποίοι προέρχονται κυρίως από την Αίγυπτο και την Ασία- του προσφέρουν άπειρα δώρα αξίας εκατοντάδων ευρώ.



Ο Harvey έχει γίνει η ντίβα των social media, έχει παίξει σε video clip, διαθέτει προσωπική γκαρνταρόμπα, στυλίστα, βοηθό, αλλά και δικό του τραπεζικό λογαριασμό.



Η ιδιοκτήτρια του, Stephanie, παρέχει στον Harvey προσωπική νοσοκόμα, η οποία φροντίζει την υγεία του και περιποιείται την πλούσια γούνα του, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλάζει χρώμα.



Συγκεκριμένα, η Stephanie λέει πως ξοδεύει περίπου 50 ευρώ μηνιαίως για τη φροντίδα του τριχώματος του Harvey, ώστε να μπορεί να είναι λαμπερή και να ξεχωρίζει από τα άλλα σκυλάκια.



Ένας σταρ σαν τον Harvey δεν θα μπορούσε να κυκλοφορεί συνέχεια με το ίδιο hair style, για αυτό και η γούνα του, βάφεται, αλλάζει και εκπλήσσει.






O 4χρονος Harvey



H Stephanie γνώρισε τον Harvey το 2011, όταν ο ίδιος ήταν 6 μηνών και παραμελημένος από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του.



Ανέλαβε τη φροντίδα του και ξεκίνησε να παραγγέλνει ακριβά ρούχα και αξεσουάρ για το μικρό Pomeranian. Η Stephanie έβλεπε πως ο Harvey απολάμβανε αυτή τη φροντίδα και του άρεσε να τραβά την προσοχή.



"O Harvey αγαπάει την προσοχή. Άρχισε να σκαρφαλώνει στην ντουλάπα και τραβούσε προς τα έξω τα αγαπημένα του ρούχα για να τον ντύσω", δήλωσε η Stephanie.



Τον Απρίλιο του 2012, η Stephanie πήρε την απόφαση να του φτιάξει έναν λογαριασμό στο Facebook, και ξεκίνησε να αναρτά φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τον Harvey και το εξαιρετικό του style.



Ο κόσμος λάτρεψε το μικρό Pomeranian σε σημείο που πολλοί θαυμαστές ξεκίνησαν να του στέλενουν ακριβά δώρα και να το απογειώνουν με τα σχόλια τους.






O star των social media με άλλο hair style



Μάλιστα, όπως σημείωνει η Stephanie, ο Harvey έχει παραλάβει ένα κολάρο αξίας 385 ευρώ, το οποίο είναι επικαλυμμένο από κρύσταλλα Swarovski, από κάποιον φανατικό του θαυμαστή.



"Ο Harvey μπορεί να επιτύχει το όνειρο του να είναι μία παγκόσμια εικόνα μέσω των κοινωνικών δικτύων. Είναι σίγουρα μία ντίβα και το Facebook είναι το ιδανικό μέρος για να αναδειχθεί", συνεχίζει η Stephanie.



Η Stephanie δεν έχασε χρόνο με αποτέλεσμα το χαριτωμένο Pomeranian να έχει λογαριασμό στα περισσότερα social media, αποκτώντας όλο και περισσότερους θαυμαστές.



Και το 2013, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν πράκτορα, ο οποίος είχε δει το προφίλ του Harvey και αγάπησε το λαμπερό του βλέμμα.






O Harvey είναι ο βασιλιάς του internet



Ο ίδιος της ζήτησε τον Harvey, για να παίξει στο video clip των Roll Deep, All Or Nothing. H Stephanie δέχθηκε, με απότελεσμα ο Harvey να γίνεται όλο και πιο περιζήτητος.



H Stephanie μπορεί να επένδυσε αρκετό χρόνο και χρήματα στο σκυλάκι της, όμως όπως η ίδια λέει: "Κάνοντας τον Harvey διάσημο μπορεί να κόστισε πολλά χρήματα, αλλά αυτό δεν φαίνεται τόσο πολύ, από εβδομάδα σε εβδομάδα. Αξίζει τον κόπο. Αγαπά την προσοχή".



Όπως η ίδια αναφέρει στη Daily Mail, μόνο μερικά από τα έξοδα του Harvey είναι τα εξής:







 
Top