Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της... Δημόσιας Υγείας διοργανώνει ενημερωτική ιατρική εκδήλωση για τις παθήσεις του Προστάτη και την Ακράτεια Ούρων στις γυναίκες.



Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) και κατά τη διάρκειά της ο Χειρουργός Ουρολόγος κ. Γιώργος Γκότσος θα μιλήσει για τις παθήσεις του Προστάτη ενώ ο Χειρουργός Ουρολόγος κ. Ιωάννης Βασιλακάκης θα αναφερθεί στην ακράτεια ούρων στις γυναίκες.



«Η πρόληψη είναι ασφαλώς η πιο σημαντική επένδυση για τη θωράκιση της υγείας. Ο Δήμος μας συνεπής σε αυτήν την αρχή συνεχίζει τη μεγάλη αυτή προσπάθεια μέσα από τη διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων, δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και άλλων δράσεων ευαισθητοποίησης για όλους τους δημότες. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η διοργάνωση αυτής της ιατρικής ημερίδας, η οποία έχει ως στόχο να συμβάλει στην ενημέρωση των συνδημοτών μας και στην προαγωγή της πρόληψης, η οποία συνιστά το κλειδί για την αποτελεσματική θεραπεία σοβαρών προβλημάτων υγείας» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Ταλατάς.



Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 
Top