Η ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ  ΠΑΝΑΞΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

 Η ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ  ΠΑΝΑΞΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Το μπαράζ ανόδου της Αθήνας... βάφτηκε στα μπλε. Το Αιγάλεω επικράτησε με 3-1 του Χαραυγιακού και επέστρεψε στην Γ΄εθνική. Ο κόσμος του ξέσπασε. 
Λαός που θα ζήλευαν πολλές ομάδες της Ά εθνικής...
Μικροί και μεγάλοι. Φίλαθλοι που έχουν δει την ομάδα τους ακόμη και στα ευρωπαϊκά σαλόνια, αλλά κι αυτοί που την έμαθαν και την αγάπησαν στις... αλάνες της Αθήνας! Αιγάλεω Σίτι φώναξαν όλοι αυτοί και με την λήξη το πάρτι άρχισε στις εξέδρες της Ριζούπουλης, πριν μεταφερθεί για τα καλά σε δρόμους και μαγαζιά του δήμου της Δυτικής Αττικής!

Περίπου 5000 κόσμος στις εξέδρες, με τους φίλους του «Σίτι» να έχουν την μερίδα του λέοντος και στο φινάλε να γίνονται ένα κουβάρι με τους παίκτες πανηγυρίζοντας την άνοδο. Ο ιστορικός σύλλογος της Δυτικής Αττικής είναι ξανά σε εθνική κατηγορία και οι πάντες ονειρεύονται ξανά τις ημέρες δόξας του παρελθόντος.
Ο τελικός είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι. Γκόλ, ένταση, νεύρα και αποβολές αφού στο 87′ αποβλήθηκαν οι Αναστασόπουλος και Κοντιζάς, ενώ στις καθυστερήσεις την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μπίτιλης.
Το Σίτι με το... καλημέρα του ματς πήρε κεφάλι στο σκορ με τον έμπειρο «κίλερ» Βέρμπη, ενώ στο 39' έγινε το 1-1 για τον Χαραυγιακό όταν ο Ράμμος με ωραία σέντρα βρήκε τον Γιαννόπουλο που σκόραρε με κεφαλιά. Λίγα λεπτά αργότερα το Αιγάλεω μπήκε και πάλι σε θέση οδηγού με κεφαλιά του Τζανέτου, αλλά και την... άθελα του συμβολή του Αναστασόπουλου. Το τελικό 3-1 για τους θριαμβευτές διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τσαρκάνι κι έδωσε το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς!

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Παπαδόπουλος, Τάγκαλος (90′ Κωνσταντίνου), Ράμμος, Βαζούκης, Αναστασόπουλος, Φωστέρης, Τουγουντζόγλου, Κωνσταντόπουλος, Ζήσης (55 Μπιρμπιλης), Μπίτιλης, Γιαννόπουλος.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας) Γιώρας, Κολοβός (66 Μπρεστοβιτσκι), Κοντιζάς, Τζαφεράκος, Παπουτσής, Τζανέτος, Κωτσερίδης, Παπαθανασίου, Σπανός(82 Τσαρκανι) Τουλουβασίλης (46 Σταμος) Βέρμπης.
 
Top