"Στα τοπικά κανάλια της Αχαϊκής Πρωτεύουσας οι τοπικοί άρχοντες διαβεβαίωναν οτι θα πατάξουν την αισχροκέρδεια που παρατηρείται στο καρναβάλι !!!
Το Καρναβάλι πέρασε και έχουμε και λέμε...

Κέντρο , πλατεία Γεωργίου , υπήρχαν έμποροι που πουλούσαν μαυροδάφνη στη τιμή 3.5 ευρώ(εντάξει για απόδειξη δεν συζητάμε), όταν η μαυροδάφνη πωλούνταν στο σουπερ μαρκετ στην τιμή 1.69!!!!
Στο μαγαζί Collazione, που είναι ενα fast food με κρεπες κ μακαρονάδες, οι τιμές αυξήθηκαν κατα 2 ευρώ ότι έπαιρνες !! Κέντρο κ εδώ. Δηλαδή η κρέπα έκανε 7 ευρώ !!
Στην Αγ.Νικολάου οι καφέδες αυξήθηκαν και...


άλλο όταν στα περισσότερα μαγαζιά ο καφές τις καθημερινές κυμαίνεται απο 4 έως 5 ευρώ(φραπές). Κέντρο κ εδώ.
Οι μαγαζάτορες στα εστιατόρια έχουν ειδικούς καταλόγους με αυξημένες τιμές !! Και έχω παραδείγματα για μαγαζιά πολυσυχναστα - φοιτητικά και που ειναι στο κέντρο !!
Στα Βραχνέϊκα που είναι ο κατεξοχήν προορισμός για την Καθαρά Δευτέρα, οι τιμές είχαν ανέβει μέχρι τους χαρταετούς!! Στο πιο φημισμένο μαγαζί στην Πυξίδα σκεφτείτε μόνο οτι πρόσφεραν ενα κομματάκι για λαγάνα στα 2 ευρώ το άτομο(κουβερ), όταν ολόκληρη η λαγάνα κάνει 2.5 και το Πλωμάρι το μικρό το είχαν 7 ευρώ!!! Εντάξει για μερίδες ψαρικών, δεν το συζητάμε...... πωλούσαν κατεψυγμένο πράγμα για φρεσκότατο!!
Μονο συγχαρητήρια αξίζουν για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς !!! Πολλά μπράβο. Όχι μονο είναι υπεύθυνοι για την αισχροκέρδεια για το καρναβάλι , αλλά χαλάνε και την εικόνα στην ιδια πόλη όταν περιμένουν οι ίδιοι οι φοιτητές να την στηρίζουν!
Ο Έλληνας όμως δεν βάζει μυαλό. Κοιτάει το εφήμερο κέρδος και μονο αυτο. Κάποτε θα αναπολούν αυτα τα χρόνια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Η ΟΧΙ;;

 
Top