Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για την μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο με θύμα την άτυχη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν εντοπίσει υλικό που καταγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις των δραστών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η ασφάλεια της Ζακύνθου έχει στα χέρια της βιντεοληπτικό υλικό με τις κινήσεις των δυο εκτελεστών που έστησαν ενέδρα θανάτου στον Ντίμη και τη σύζυγό του. Οι κάμερες ασφαλείας φέρεται να έχουν «συλλάβει» τα δευτερόλεπτα της φρίκης, τη διαδρομή των δραστών, αλλά και τη διαφυγή τους.
Οι δολοφόνοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Φορούσαν κράνος και φαίνεται να κινήθηκαν στο νησί σαν το γνωρίζουν. Μάλιστα, θεωρείται δεδομένο ότι είχαν προσχεδιάσει τα πάντα και φυσικά ότι παρακολουθούσαν το ζευγάρι. Ήθελαν αν τελειώσουν τον 53χρονο επιχειρηματία, σκότωσαν όμως τη γυναίκα του.
Μετά το μαφιόζικο χτύπημα, οι δράστες δεν έμειναν ούτε λεπτό στο νησί. Φέρεται να επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό και διέφυγαν στην Πελοπόννησο. Τα στοιχεία, όμως, της άρσης απορρήτου που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί δεν αποκλείεται να οδηγήσουν γρηγορότερα στους φονιάδες.
Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας δίνει συνεχώς νέες καταθέσεις και στοιχεία στις αρχές, ενώ φέρεται να έχει μιλήσει για τα κίνητρα και να έχει αποκαλύψει ονόματα.
 
Top