Νέα σημαντική επιτυχία για τον διακεκριμένο Πειραιώτη χειρούργο, κ. Σταύρο Τσιριγωτάκη και το  Πρότυπο  Χειρουργικό Κέντρο Πειραιά που του απονεμήθηκε το ξεχωριστό βραβείο της εταιρείας "ΑΕΤΟΙ ΥΓΕΙΑΣ" για τον  άριστο επαγγελματισμό που τον διακρίνει και για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους ασθενείς το Πρότυπο  Χειρουργικό Κέντρο Πειραιά, το οποίο διευθύνει και ηγείται ο εξαιρετικός χειρούργος του θυρεοειδή και  μαστού.



Το Πρότυπο χειρουργικό κέντρο Πειραιά και ο Σταύρος Τσιριγωτάκης με τους συνεργάτες του με αφορμή το βραβείο που έλαβαν εξέδωσαν το ακόλουθο δελτίο τύπου:

"Ευχαριστούμε την εταιρεία ‘’Αετοί της Υγείας’’, για την τιμητική διάκριση και το βραβείο που μας απένειμε.
Κυρίως όμως ευχαριστούμε εσάς, αφού εσείς είσαστε οι κριτές και μέσω των δικών σας κριτικών, αποκτήσαμε και αυτή τη διάκριση. Ξέρουμε ότι μας γνωρίζετε πλέον, έχουμε δώσει και δίνουμε καθημερινά τα διαπιστευτήρια μας τόσο για τις ιατρικές μας δυνατότητες ακόμα και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις, όσο και για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τον συνάνθρωπο. Η απόκτηση ενός παρόμοιου βραβείου είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την καθημερινή μας προσπάθεια, που δεν είναι άλλη από το να σας προσφέρουμε το μεγαλύτερο αγαθό που είναι η υγεία. Οι κριτικές σας αποτελούν μεγάλη δέσμευση για εμάς, αφού γνωρίζουμε ότι σημαντικό είναι να παραμείνουμε στη θέση που εσείς μας κατατάξατε. Ο αγώνας μας είναι διαρκής. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά, εσείς βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!"



ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΑΕΤΟΙ ΥΓΕΙΑΣ"


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ


Η εταιρεία ‘’Αετοί της Υγείας’’ είναι μια διεθνής εταιρεία, που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα. Στόχος της είναι να προσεγγίσει την ευρύτερη δυνατή ομάδα γιατρών/ιατρείων προκειμένου να επιλέξει ιατρούς που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα και έχουν την καλύτερη και εγκυρότερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών στον τομέα της Υγείας, βασισμένη πάντα στις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες.

Το βραβείο της εταιρείας ‘’Αετοί της Υγείας’’,  είναι ένα πολύ ξεχωριστό βραβείο, που μπορεί να διακρίνει μόνο τους καλύτερους. Σε αυτόν τον διαγωνισμό, οι ίδιοι οι ασθενείς,  είναι η κριτική επιτροπή που αξιολογεί και καταγράφει τους ιατρούς και τα ιατρεία. Ως αποτέλεσμα, η ετυμηγορία αποτελεί την καλύτερη απόδειξη επαγγελματισμού και ποιότητας των υπηρεσιών. Μόνο αυτοί με τις υψηλότερες βαθμολογίες μπορούν να προχωρήσουν στην διακεκριμένη ομάδα Αετοί.

 Αναζητούνται και συγκεντρώνονται τα ποσοστά από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τις επαγγελματικές ιστοσελίδες που περιέχουν αξιολογήσεις ασθενών.

Για να είστε μέλος του έργου μας, η μέση βαθμολογία σας πρέπει να είναι τουλάχιστον 8/10 πόντοι.

Από τις συσσωρευμένες αξιολογήσεις, υπολογίζετε ένας σταθμισμένος μέσος όρος. Το μέγιστο τελικό ποσοστό είναι 10 βαθμοί.

Για να βραβεύσιμος κάποιος γιατρός ή κάποιο ιατρείο, η μέση βαθμολογία του θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 8/10 βαθμοί.

 Το πρόγραμμά αυτό δημιουργήθηκε για να διακρίνει τα καλύτερα ιατρεία με τις καλύτερες υπηρεσίες, από εκείνα του μέσου όρου. Βραβεύονται οι ηγέτες του χώρου της Υγείας, εκείνοι που είναι κορυφαίοι, εκείνοι που καθορίζουν την κατεύθυνση, εκείνοι που εστιάζουν στην ανάπτυξη και στην βελτίωση των ιατρικών τους υπηρεσιών, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των ασθενών τους. Σε αντίθεση με πολλά προγράμματα, όπου διάφοροι άλλοι λόγοι (εκτός των υπηρεσιών και της επιστημονικής κατάρτισης του ιατρού και των συνεργατών του), αποτελούν βασική προϋπόθεση για την ένταξή τους, το πρόγραμμα Αετοί της Υγείας, έχει διαφανή κριτήρια που ο καθένας μπορεί να δει.

Κάθε γιατρός/ιατρείο ανά πάσα στιγμή μπορεί να ζητήσει από τον διοργανωτή να ελέγξει αν περιλαμβάνεται στον κατάλογο κατάταξης.  Μετά την αποστολή της αίτησης, ο γιατρός θα λάβει πληροφορίες σχετικά με τον τελικό του βαθμό και τον πιθανό λόγο μη καταχώρησης στην κατάταξη.

Εάν ο γιατρός δεν περιλαμβάνεται, ανεξάρτητα από τον λόγο, στον κατάλογο των βραβευμένων, ο εν λόγω γιατρός έχει το δικαίωμα να υποβληθεί στη διαδικασία επαλήθευσης.

Σε περίπτωση που ένας γιατρός/ιατρείο επαληθεύτηκε κατά τη δημιουργία της κατάταξης και δεν πληρούσε τις απαιτήσεις λόγω της χαμηλής τελικής βαθμολογίας, δεν είναι δυνατή δεύτερη επαλήθευση κατά το ίδιο έτος.
 
Top