Εκδικάστηκαν την Παρασκευή στην Ευελπίδων τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει παρουσιάστρια της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης εναντίον αντρόγυνου, στον απόηχο του ροζ σκανδάλου στην ΕΡΤ.
Τα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάσθηκαν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ παρόντες ήταν η παρουσιάστρια, η φλορ μάνατζερ και ο σύζυγός της καμεραμάν. Η παρουσιάστρια ζητά με τα ασφαλιστικά μέτρα να πάψουν να απευθύνονται στο πρόσωπό της, να σταματήσουν να την προσβάλλουν και να μην επισκέπτονται το χώρο εργασίας της.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον συνήγορο της παρουσιάστριας, κ. Γιώργο Κακουλάκη, η εντολέας του υφίσταται από το αντρόγυνο μπούλινγκ. Μάλιστα, ανέφερε πως ήδη έχουν καταθέσει μήνυση κι αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του ζευγαριού.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, το αντρόγυνο είχε βρεθεί έξω από το σπίτι της παρουσιάστριας. Το αντρόγυνο καταγγέλλει πως η απατημένη φλορ μάνατζερ δέχτηκε επίθεση από την παρουσιάστρια, έπειτα από έντονη λογομαχία.
Πέτρα του σκανδάλου ήταν ο σύζυγος της φλορ μάνατζερ, που φέρεται να είχε ερωτικό δεσμό με την παρουσιάστρια. Μετά τη συμπλοκή, το ζευγάρι μετέβη στο Τ.Α. Ακροπόλεως όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον της παρουσιάστρια για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.
Η παρουσιάστρια συνελήφθη και με τη σειρά της απάντησε με ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της φλορ μάνατζερ και της συζύγου της.
Η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα αναμένεται να εκδοθεί τη Δευτέρα.
Δείτε το βίντεο:
 
Top