Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Έχε ξεκινήσει μία πολύ μεγάλη συζήτηση σχετικά με το αντικείμενο που βρίσκεται κοντά στον ήλιο, όπως φαίνεται στο τελευταίο βίντεο του Mrmb333.

Παρόλο που δεν είναι η πρώτη φορά που ένα παρόμοιο αντικείμενο εμφανίζεται πλάι στον ήλιο, κανείς δεν φαίνεται να έχει μια επίσμη αλλά καλή εξήγηση για το τι θα μπορούσε να είναι.

Εκτός από την πιθανότητα, αυτό το αντικείμενο να είναι μια κάποια αντανάκλαση, κάποιο σφάλμα των φακών, οι εκτιμήσεις του τι θα μπορούσε να είναι κυμαίνονται.

Θεωρητικά, λοιπόν, θα υπήρχε η πιθανότητα να είναι ένα δεύτερο αστέρι που «κρύβεται» πίσω από τον Ήλιο. Ένας πλανήτης, όπως ο Αντιχθών που, αν και η θεωρία της ύπαρξής του κατάγεται από την αρχαία Ελλάδα, δεν έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά η ύπαρξή του. Επίσης, ένα γιγαντιαίο διαστρικό εξωγήινο διαστημικό σκάφος «προσδεδεμένο» στον Ήλιο για τον ανεφοδιασμό του με ηλιακή ενέργεια.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μερικές ακόμα εκτιμήσεις, σχετικά με το άγνωστο κυκλικό ή σφαιρικό αντικείμενο δίπλα στον Ήλιο, να το δείτε, αλλά και να κάνετε τις δικές σας εκτιμήσεις:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Something going on – These are EVERYWHERE! – Elementary Class spots one!


diadrastika.com

 
Top