Tην ώρα που οι περισσότεροι καλλιτέχνες χαίρονται με τις selfie τους και τραγουδάνε τα κάλαντα σε πρόχειρα βίντεο, όπως επιτάσσουν οι κανόνες των social media, ο Παύλος Παυλίδης επιλέγει έναν άλλο, μάλλον πιο ουσιαστικό, τρόπο να εκφραστεί καλλιτεχνικά.

Μέσα στο εορταστικό κλίμα παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι με το αντίστοιχο βίντεο κλιπ του αφιερωμένο στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου. Έχει τίτλο "Ένα αλλιώτικο παιδάκι". Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Μαρίνας Δανέζη και συγκυριακά, η δημοσιοποίηση μέσω της σελίδας στο Facebook "Justice For Zak/Zackie", γίνεται λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση των προτάσεων για απόταξη και αργία με απόλυση για τους οκτώ αστυνομικούς, ύστερα από ΕΔΕ, που ήταν συμμέτοχοι στον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Δανέζη: Μια κραυγή για αγάπη, για ζωή. Όταν ο Παύλος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να συνεργαστούμε προκειμένου να δώσουμε «εικόνα» στο τραγούδι του, χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα. Καταφέραμε να παρασύρουμε δεκάδες παλιούς και νέους φίλους στην περιπέτεια. Άφοβα, με ενθουσιασμό και αγάπη. Η επιθυμία μας είναι το βίντεο που δημιουργήθηκε από όλη αυτήν την ομάδα να αποτελέσει μια υπενθύμιση, ένα νεύμα. Είναι ο δικός μας τρόπος να πάρουμε θέση, να ενώσουμε την φωνή μας με τους ανθρώπους του Ζακ, να απαιτήσουμε σεβασμό, ορατότητα, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη. Καλή θέαση! Μαρίνα Δανέζη

Δείτε το βίντεοκλιπ:

 
Top