ΝΕΑ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...


Ανήκουστα πράγματα καταγγέλει στην ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησής του από την παράταξη της ΑΣΚ ΟΤΑ (ΣΥΡΙΖΑ) στο Δήμο Αιγάλεω το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ρεμπούσκος Σπύρος!!!

Είναι οι δήθεν αριστεροί που μιλούσαν γαι ακηδεμόνευτο και ανεξάρτητο συνδικαλισμό ... προτού όμως καθήσουν στις καρέκλες!!!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση – καταγγελία η Τοπική Κομματική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ (ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας δηλαδή...ξέρετε αυτός που τρέχει τους εργαζόμενους στα δικαστήρια, τους κάνει πειθαρχικά για ψηλουπήδημα) αποφάσισε για τους εκπροσώπους των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.


Όπως πάντως δηλώνει ο ίδιος ο Ρεμπούσκος... βρίσκεται κοντά με την παράταξη του ΚΚΕ (ΔΡΑΣΥ)...

Αυτούσια η Ανακοίνωση Ανεξαρτητοποίησης του Σπύρου Ρεμπούσκου από την παραταξη του ΣΥΡΙΖΑ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΣΚ ΟΤΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ("ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ" ΚΑΤΑ ΤΟΝ -ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΑΣΚ ΟΤΑ Θ.ΜΠΙΖΑ) ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.

Η ΩΜΗ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΕΝ'ΟΨΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ,ΕΝ'ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΚ ΟΤΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑΣΟΥ ΓΚΑΤΖΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ν'ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ , ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ (ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ...)ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΤΗΚΑ,ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ! ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ. 
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΦΙΝΤΕΛ "Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΗ ΔΙΧΩΣ ΙΔΕΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ" ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!! 

Υ.Γ. ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΟΥΝ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Spiros Rempoyskos
1 Αυγούστου • YouTube • 
ΕΙΜΑΙ ΚΝΙΤΗΣ ΔΙΧΩΣ ΚΟΜΜΑ...ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ...ΠΕΣΤΑ ΤΖΙΜΗ...ΤΑΞΙΚΕ ΠΟΙΗΤΗ ΜΑΣ!!!
ΡΕ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;;;;


...ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ «ΑΔΕΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ» ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ...


...ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΠΥΡΟ ΡΕΜΠΟΥΣΚΟ;;;;
 
Top