Giannis_Lagoudakis (1)


Γράφαμε προ ημερών για τις θεαματικές  κυβιστήσεις του δημάρχου Περάματος , Γιάννη Λαγουδάκη, στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπου από «Λαφαζανικός ταλιμπάν» μετά την αποχώρηση του πρώην εσωκομματικού ηγέτη του , (μετ)εξελίχθηκε  σε « τζιχαντιστή» του Μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ .Και για την στάση του αυτή επιβραβεύτηκε με την τοποθέτησή του , στο νέο ΔΣ του ΟΛΠ , στη θέση του προηγούμενου , που είχε διοριστεί από τον Λαφαζάνη και καρατομήθηκε επειδή τα μέλη του αρνιόταν να  γίνουν  ξεφτίλα και να υπογράψουν την πώλησή του , στους κινέζους , αντίθετα με όσα κατάγγελναν επί χρόνια.
Προκειμένου λοιπόν ο κ. Λαγουδάκης  να «δικαιολογηθεί» απέναντι στους συμπολίτες του, που πίστεψαν όσα έλεγε ενάντια στην πώληση του ΟΛΠ και γνωρίζουν ότι ο κύριος σκοπός του νεοδιορισθέντος ΔΣ είναι αυτός , εξέδωσε μια ανακοίνβωση στην οποία  υποννοεί ότι μεταξύ άλλων δέχθηκε γιατι:» Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, με το ΤΑΙΠΕΔ και τη Διοίκηση του ΟΛΠ μέσα σε ενάμιση χρόνο υλοποιήθηκαν πάγια αιτήματα που διεκδικούσε ο Δήμος Περάματος με κάθε τρόπο τα τελευταία 50 χρόνια».
Αλήθεια ποια είναι αυτά ; Μπορεί να αναφέρει έστω κι ένα ; Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι κανένα αίτημα δεν έχει γίνει ( επίσημα όχι στα «θα») αποδεκτό .
Εμπρός λοιπόν κ. Λαγουδάκη πείτε ποια είναι «αυτά τα πάγια αιτήματα που υλοποιήθηκαν».
 
Top