ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ..

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ...

ΑΦΑΝΤΗ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...

Αγαπητοί Διαχειριστές,

Την Πέμπτη 2/7 έτυχε να βρίσκομαι στην συγκέντρωση της επιτροπής του "ΟΧΙ" στο ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω.
Αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι η συγκέντρωση του κόσμου ήταν πολύ λιγότερη από την αναμενόμενη και σε καμία περίπτωση δεν  φανερώνει την αντιστοιχία των πολιτών που θα ψηφίσουν "ΟΧΙ" στο δήμο του Αιγάλεω.
Ακόμα δεν είδα πουθενά την Αιγαλιώτισσα Περιφερειάρχη μας την κ. Ρένα Δούρου!
Επιτρέπεται η "passionara" του ΣΥΡΙΖΑ να  είναι  ΑΦΑΝΤΗ στην εκδήλωση του ΟΧΙ στην πόλη του Αιγάλεω;;;

Υποθέτω ότι δεν θα έχει πλέον κανένα άγχος αφού βόλεψε  και τον άντρα της στην ΕΥΔΑΠ!

Επίσης διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι ήταν δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Μπίρμπα που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς επίσης και οι συγγενείς τους!

Οι δημότες ήταν άφαντοι από την συγκέντρωση αν και στην πλειοψηφία τους κατά την ταπεινή μου άποψη,θα στηρίξουν το ΟΧΙ.
Ο απλός ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω, αν και θα μου επιτρέψετε να διατηρώ και την άποψη ότι ο κόσμος πότε δεν τον ακολούθησε αλλά τον ψήφισε ως ένδειξη διαμαρτυρίας στους προκάτοχους του!
Αφορμή αυτής της παρέμβασης μου είναι η ανάρτηση σας καθώς και ότι δεν κάνατε κάποιο σχόλιο για την αποτυχία της συγκέντρωσης του ΟΧΙ που διοργάνωσε η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Μπίρμπα!
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και θα ήθελα και το σχόλιο σας.
ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.
ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ


ΣΧΟΛΙΟ: Αγαπητέ φίλε Γιώργο,
Δεν κάναμε κάποιο προηγούμενο σχόλιο διότι δεν είχαμε άποψη, διότι η ανάρτηση προέρχεται όχι από εμάς αλλά τοπική εφημερίδα...
Θεωρούμε όπως και εσύ ότι  ο απλός κόσμος της πόλης μας  γύρισε την πλάτη στον  "αριστερό" δήμαρχο του Αιγάλεω και για αυτό δεν παρευρέθηκε στην συγκέντρωση αν και συμφωνούμε επίσης μαζί σου ότι οι περισσότεροι πολίτες του Αιγάλεω θα στηρίξουν το ΟΧΙ.
Αυτό μόνο ανεξήγητο δεν είναι μιας και ο κ. Μπίρμπας κάνει ακριβώς τα αντίθετα από όσα είχε υποσχεθεί  προεκλογικά τόσο ο ίδιος όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά τη κ. Δούρου και την απουσία της από την εκδήλωση, θεωρούμε ότι βάζει το ένα ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ..όπως είναι ο διορισμός του συντρόφου της στη  ΕΥΔΑΠ..
Για να επανέλθουμε στον δήμαρχο μας ....σου αναφέρουμε κάποιους από τους λόγους που οι δημότες του γυρίζουν την πλάτη -οι οποίοι είναι παρά πολλοί για τον ένα χρόνο θητείας του-  όπως ...
το "λάθος", με την αποστολή των δελτίων αξιολόγησης των υπαλλήλων στον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την απίστευτη ιστορία με τη δίμηνη σύγκρουση με τους πολίτες για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό στο Μπαρουτάδικο (Πατινάζ), με το μοίρασμα των ερωτηματολογίων αξιολόγησης για πειθαρχικές ποινές, με την αντιδημοκρατική του μεθόδευση στα παραχωρητήρια των αθλητικών χωρών, με τις ανακοινώσεις -χωρίς έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο- για εκδηλώσεις και προβολές ταινιών, για την έφεση εναντίον εργαζόμενης STAGE που δικαιώθηκε πρωτόδικα, και με παραπλάνηση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι δήθεν έχει γραφεί στην έφεση του Δήμου ότι καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ενώ στην πραγματικότητα δεν έγραψε τίποτε υπέρ της...
Να προσθέσουμε και το θάνατο του συμπολίτη μας καθώς και τους δυο τραυματισμούς των κοριτσιών σε αθλητικούς χώρους και παιδικές χαρές...
Δυστυχώς ο κ. Μπίρμπας εξελίσσεται μέχρι στιγμής στον χειρότερο δήμαρχο που έχει περάσει από την πόλη μας...
Θεωρεί(δυστυχώς) ότι με τις αριστερές ΑΛΑ ΚΑΡΤ απόψεις του ότι μπορεί να παραμυθιάσει τους δημότες...
Η πραγματικότητα όπως και εσύ την σημειώνεις, είναι πολύ διαφορετική...
Ελπίζουμε να σε καλύψαμε  και ...ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!
aigaleopress



ΣΧΕΤΙΚΑ :






 
Top