Αναστάτωση και πανικός επικράτησε το πρωί της Τρίτης (21/12) σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω όπου ένας καθηγητής έπιασε από τον λαιμό μαθητές και τους χτύπησε.

Το φως μάλιστα της δημοσιότητας είδε βίντεο – ντοκουμέντο από το νέο περιστατικό βίας σε σχολείο, ρίχνοντας φως σε όσα συνέβησαν, με οργισμένα παιδιά να φωνάζουν κατά του νταή εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία μαθητή στην εκπομπή του Alpha «Tlive», μια παρέα αγοριών έπαιζε μπάλα σε έναν διάδρομο του σχολείου, όταν ο καθηγητής βγήκε έξαλλος από το εργαστήριο και άρπαξε ένα παιδί από τον λαιμό χτυπώντας το.

«Μετά πάνε οι φίλοι του παιδιού να τους χωρίσουν και τους χτύπησε και αυτούς. Ενδιάμεσα πήγε και μία κοπέλα να τον ρωτήσει το γιατί», πρόσθεσε ο μαθητής.

Μάρτυρας, δε στο επεισόδιο φέρεται να ήταν και μία καθηγήτρια η οποία αν και τα είδε όλα δεν έκανε τίποτα, παρά μόνο προσπαθούσε να χωρίσει τους μαθητές.

«Τότε πάει μια κοπέλα να τον ρωτήσει με ποιο δικαίωμα και την πιάνει από τη μέση πιέζοντάς την πολύ», συνέχισε το αγόρι που ήταν μπροστά στο περιστατικό, σημειώνοντας πως το κορίτσι είπε απλά στον καθηγητή ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο, «ούτε καν ο πατέρας της».

«Την έπιασε από τον λαιμό, τη χαστούκισε και την αποκάλεσε χοντρέλα»

Ο καθηγητής ωστόσο έπιασε την άτυχη κοπέλα από τον λαιμό και τη χαστούκισε.

«Αυτή πήγε να πέσει, την είχε κολλήσει στον τοίχο. Όταν ήρθε η αστυνομία ο καθηγητής αποκάλεσε την κοπέλα “χοντρέλα”» αποκάλυψε ο μαθητής.

«Η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο τρελαμένη»

Από την πλευρά του, ο πατέρας της κοπέλας ανέφερε ότι η κόρη του τον πήρε «τρελαμένη» τηλέφωνο και του είπε ότι τη χτύπησε ο καθηγητής.

«Την είχε ζουλήξει από τα πλευρά και της είπε θα σου σπάσω το δάχτυλο. Έκανε μία χειρονομία στον καθηγητή με το δάχτυλο και αυτός της είπε θα σε σκοτώσω. Την ώρα που τον κρατούσαν οι αστυνομικοί, ο καθηγητής, αντί να πει το όνομά της είπε “αυτή η χοντρή με έβρισε”» πρόσθεσε, τονίζοντας πως θα προχωρήσει σε μήνυση γιατί δεν πρέπει ένας καθηγητής να μιλάει έτσι σε μια μαθήτρια 17 ετών.

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας του μαθητή που τον οποίο χτύπησε ο καθηγητής, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για το συμβάν.


 
Top