ΑΠΟ ΤΟ filakesnet.blogspot.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!

ΤΑ "ΚΟΜΑΝΤΑ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΝΟΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ(ΟΑΕΕ) ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ....

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΣΙΡΚΟ!

ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ,  ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ-ΑΝΕΜΟΥ, ΣΠΥΡΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΤΕΦΚΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!


Διαβάστε την  Καταγγελία των  Αστυνομικών που εργάζονται στην Περιμετρική φύλαξη του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού

"Οι εξωτερικοί φρουροί που ανήκουν στην ΟΑΕΕ(ομάδα αντιμετώπισης έκνομων ενεργειών)κοιμούνται μέσα στο παράνομο κυλικείο  της Εξωτερικής Φρουράς Κορυδαλλού!

Πιο συγκεκριμένα όπως φαίνεται στη φωτο ο εν λόγω εξωτερικός Φρουρός Ν. Κ.... κοιμάται  εν ώρα υπηρεσίας. Ο συγκεκριμένος εξωτερικός φρουρός είναι μέλος της ομάδας αντιμετώπισης έκνομων ενεργειών των φυλακών Κορυδαλλού ενώ όποτε δεν..παριστάνει το "ΚΟΜΑΝΤΟ" όπως στην φωτογραφία, κάνει τον καφετζή και φτιάχνει καφέδες σε παράνομο κυλικείο που λειτουργεί εντός του χώρου της εξωτερικής φρουράς Κορυδαλλού!

Μάλιστα από ότι βλέπετε στην φωτογραφία ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ... μέσα στο παράνομο κυλικείο  χωρίς κανείς από τους Αξιωματικούς Υπηρεσίας να  τολμάει να του κάνει αναφορά αφού είναι κολλητός του διοικητή του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού Γκόνου Βασιλείου. 

Ο συγκεκριμένος εξωτερικός Φρουρός εν ώρα υπηρεσία; δεν φοράει  ούτε ΜΑΣΚΑ και  ροχαλίζει και κοιμάται χωρίς να τον απασχολεί τιποτα!!!

Αδιανόητο!!!

Το απίστευτο επίσης που συμβαίνει είναι ότι :

Το κυλικείο του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλου μέσα στο οποίο κοιμούνται καθημερινά τέτοιους είδους κομάντο... δεν κόβει αποδείξεις  για τα προϊόντα που πουλάει...

Οι εξωτερικοί Φρουροί που εργάζονται δεν έχουν βιβλιάρια υγείας και δεν υπάρχει κατάλογος Προϊόντων με τις τιμές σε εμφανές σημείο....

Το περίεργο με το εν λόγω παράνομο κυλικείο είναι ότι έχει άλλες τιμές σε σχέση με το κυλικείο της δικαστικής Φυλακής!!!

Άρα εύλογα αναρωτιέται κάποιος τα χρήματα που πάνε;;;;;;;;;

Δηλαδή μετά την υπεξαίρεση του εκλογικού επιδόματος 2019 υπέρ των κολλητών του διοικητή της εξωτερικής φρουράς και την παράνομη καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας πάλι υπέρ των κολλητών του συγκεκριμένου διοικητή..τώρα κάνει μπίζνες και με το παράνομο κυλικείο..και μάλιστα οι κολλητοί του το έχουν μετατρέψει σε δωμάτιο υπνοθεραπείας...

Επίσης ο Διοικητής του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού ενώ συνέχεια επικαλείται Υπηρεσιακές ανάγκες έχει εκδώσει ημερήσια διαταγή με την οποία οι εξωτερικοί Φρουροί που είναι στην ΟΑΕΕ θα είναι σε επιφυλακή από 4 κλειστές σκοπιές και κάτω!!! Διαφορετικά κοιμούνται και ονειρεύονται εις βάρος των υπολοίπων συνάδελφων τους που δεν έχουν την τύχη να είναι κολλητοί του διοικητή του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού και του προϊσταμένου του στο υπουργείο, Στρατηγού Ανέμου...

Δηλαδή δεν θα επανδρώνουν τις σκοπιές αδιαφορώντας για την ασφάλεια του συγκροτήματος για να ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ οι κολλητοί του διοικητή του τμήματος εξωτερικής φρούρησης Βασίλειου Γκόνου...!!!

Τι άλλο πρέπει να γίνει????

Τι έχει να πει για όλα αυτά ο υποστράτηγος-ΑΝΕΜΟΣ που καλύπτει τις παρανομίες και όλα αυτά τα αίσχη;;;

Θα επανέλθουμε και με νέες καταγγελίες!!!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΕ ΔΡΑΣΗ..."

 
Top