Στο Κολοράντο έριξε χαλάζι σε μέγεθος μπάλας μπέιζμπολ, σκοτώνοντας ζώα ενώ δημιούργησε προβλήματα σε αυτοκίνητα και σπίτια!

Τη Δευτέρα το μεσημέρι στις 3, χαλαζοθύελλα έπληξε το Κολοράντο Περιοχές των νοτίων Κολοράντο Σπρινγκς, Widefield, Κρήνη και Φορτ Κάρσον απλά χτυπήθηκαν από τις τεράστιες πέτρες με χαλάζι, με αποτέλεσμα μεγάλες διακοπές ρεύματος.

Η ισχυρή θύελλα κτύπησε τον ζωολογικό κήπο του Cheyenne Mountain με μεγάλο χαλάζι που τραυμάτισε 14 ανθρώπους και σκότωσε τουλάχιστον τρία ζώα – δύο γύπες και μια πάπια.


Η χαλαζόπτωση ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι και σταμάτησε στις 9 το βράδυ.Στο βίντεο θα δείτε σπασμένα τζάμια αυτοκινήτων από το χαλάζι.


Το πυροσβεστικό σώμα του Colorado Springs λέει ότι πέντε άνθρωποι στο ζωολογικό κήπο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τραυματισμούς από το χαλάζι και δυο γύπες και μια πάπια σκοτώθηκαν από το χαλάζι.


Υπάρχουν εκτεταμένες αναφορές ζημιών στα οχήματα των στρατιωτών στο Fort Carson καθώς πέφτει το χαλάζι.


Λόγω των ζημιών σε κτίρια σήμερα δεν θα ανοίξουν τα σχολεία.


Επίσης, υπάρχει μεγάλη διακοπή ρεύματος στην ανατολική πλευρά του I-25 από τη λεωφόρο Δουβλίνου μέχρι το Research Parkway. Ο έντονος καιρός κινήθηκε μέσω του νότιου Κολοράντο όπου σημειώθηκε μια έντονη προειδοποίηση καταιγίδας.


hellas-now.com

 
Top