ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...

Ο "ΔΕΞΙΟΣ' ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ  ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ...

ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ... ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕ ΕΦΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 2% ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ...ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:

Δικαίωση και θετικές αποφάσεις για την διεκδίκηση Δώρων Εορτών και Επιδόματος Αδείας, για εργαζομένους Ιδιωτικού Δικαίου Αόριστου και Ορισμένου Χρόνου του Δήμου Περιστερίου, που είχαν προσφύγει δικαστικά, μαζί με το Σύλλογο Εργαζομένων.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου, μετά από πολλαπλές συναντήσεις και συζητήσεις, όπου παρουσίασαν τις θέσεις, ενστάσεις και τα επιχειρήματα τους οι δυο πλευρές - δημοτική Αρχή και εργαζόμενοι - η διοίκηση του δήμου δεσμεύτηκε ότι, δεν θα ασκήσει έφεση και θα καταβάλλει τα χρήματα στους δικαιούχους δημοτικούς υπαλλήλους.

«Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Α. Παχατουρίδη που κατανοώντας το δίκαιο αίτημα μας, αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του στους εργαζόμενους του Δήμου μας.

Συνάδελφοι, ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους και δίνουμε νέο ραντεβού για το Σεπτέμβριο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς, ώστε να ενημερωθούν οι δικαιούχοι για τον τρόπο και τον χρόνο πληρωμής», τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.
 
Top