Πάντα τυπικός και παραδοσιακός ο πολιτιστικός και περιβαλλοντικός σύλλογος των Μανιατών του Δήμου Αιγάλεω..
Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε στο κέντρο διασκέδασης ΕΠΑΥΛΗ, το Σάββατο 16/1/2010, με μεγάλη επιτυχία.
Παραβρέθηκε πλήθος κόσμου όπως και ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Καλογερόπουλος καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Πέτρος Μαντούβαλος.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κατά κοινή αποδοχή πετυχήμενος δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος ευχήθηκε να είναι το 2010 ένα έτος δημιουργίας και αναγνώρισε την προσφορά του Μανιατικού στοιχείου στην ανάπτυξη του δήμου Αιγάλεω.

Ο Αντιδήμαρχος του δήμου Αιγάλεω Δημήτρης Μπόγρακος για μια ακόμη φορά διοργάνωσε μια επιτυχημένη εκδήλωση του συλλόγου Μανιατών του δήμου Αιγάλεω.
Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Δημήτρης Μπογρακος είναι ένας από τους δημοφιλεστέρους δημοτικούς συμβούλους και αποτελεί ένα από τα πλέον δυνατά χαρτιά του δημάρχου Αιγάλεω, με ευδόκιμη θητεία στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Δεν είναι τυχαία η αναγνώριση αυτή με δεδομένο ότι ο κ. Μπόγρακος Δημήτρης έχει αφιερώσει τη ζωή του στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των δημοτών του δήμου Αιγάλεω.
Ειδικότερα στα θέματα κοινωνικής προνοίας ο κ. Μπόγρακος έχει προσφέρει ιδιαίτερο έργο στην λειτουργία του θεσμού της "Βοηθείας στο Σπίτι" , γεγονός που τον καθιστά αναντικατάστατο μέλος της δημοτικής αρχής.
Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν τον ανιδιοτελή άνθρωπο που με την παρουσία του έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης στο μετερίζι των δυτικών προαστίων.
Ρέστα επίσης έδωσε ο Πέτρος Μαντούβαλος στο σύντομο χαιρετισμό του στην
εκδήλωση.
Αφενός με την ευγλωτία που διαθέτει έδωσε το στίγμα της νίκης για τον Δήμο του Πειραιά και αφετέρου με την μέγαλη ανταπόκριση των μανιατών, έδωσε το μήνυμα στους αντιπάλους του, για το τι τους περιμένει.
Η νίκη Μαντούβαλου στον δήμο του Πειραιά θα επισφραγίσει μια Ένδοξη, Ακέραιη και κυρίως Αποδοτική Πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Τόχουμε πει πολλές φορές και το ξαναλέμε υποψήφιοι Δήμαρχοι σαν το Πέτρο Μαντούβαλο δεν υπάρχουν...
Άλλωστε είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης και ίσως ο μοναδικός από τους υποψήφιους που γνωρίζει τόσο καλά τα προβλήματα του δήμου Πειραιά και την επίλυση τους...
Απέχει παρασάγγας από κάθε άλλο η Δημαρχιακή σκέψη του.
Η Μάνη πρέπει να είναι περήφανη για τα δυο αυτά επιφανή τέκνα της.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ
Next
Νεότερη ανάρτηση
Previous
This is the last post.
 
Top