«Έστειλε τρία τουί, τι άλλο θέλετε», γράφει ένας χρήστης για τον Αλέξη Τσίπρα - «Ας βγει να πει ένα "καλά είμαι" κι ας ξανακρυφτεί» - «Άσε μην κάνει πως γυρνάει και τα κάνει τρισχειρότερα»

Με το hashtag #εξαφανισμένος_πρωθυπουργός οι χρήστες του Twitter αναζητούν το τελευταίο 24ωρο τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πέραν από κάποια «τιτιβίσματα» δεν έχει κάνει καμία άλλη δημόσια δήλωση ή εμφάνιση, την ώρα που ολόκληρη η χώρα έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Με αιχμηρά σχόλια, οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας των social media κριτικάρουν την ηχηρή απουσία του Έλληνα πρωθυπουργού αυτήν τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα, το γεγονός ότι επέλεξε να παρέμβει μόνο με μερικά tweet αλλά και τη θεωρία συνωμοσίας σχετικά με το «οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών» που προτάσσουν στελέχη του ΣΥΡΙΖA, χωρίς καμία επιβεβαίωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τα σενάρια των χρηστών για την απουσία του #εξαφανισμένου_πρωθυπουργού είναι πολλά: κάποιοι πιστεύουν ότι απλά περιμένει να βρέξει, άλλοι εικάζουν ότι εκεί που παραθερίζει δεν πιάνουν τα κινητά ενώ άλλοι είναι σίγουροι ότι παίζει ρακέτες με τον... Καρανίκα και «φτιάχνει» μαύρισμα.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα tweet 



















































 
Top