Πότε ήταν η τελευταία φορά που μια γεύση σας ταξίδεψε σε όλες τις γωνιές του κόσμου; Πότε ήταν η τελευταία φορά που οι εξαιρετικές πρώτες ύλες, η κρεμώδης υφή και η απαράμιλλη ποιότητα ήταν τα χαρακτηριστικά του αγαπημένου σας παγωτού;

Μάλλον την πρώτη φορά που δοκιμάσατε τα παγωτά Mövenpick. Κάθε μοναδική συνταγή των παγωτών Mövenpick, κάθε γευστική πρόταση συνδυάζει τη δημιουργικότητα με την καινοτομία, καθώς παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά, χωρίς να περιέχουν τεχνητές χρωστικές ή αρώματα.

Η δημιουργία των συνταγών ξεκινά πάντα από την αναζήτηση των κορυφαίων πρώτων υλών, μια αναζήτηση που συχνά οδηγεί τους Δημιουργούς των παγωτών Mövenpick στα πέρατα του κόσμου. Στη Βενεζουέλα παράγονται 35.000 κόκκοι κακάο, 2.000 εκ των οποίων ανήκουν στη σπάνια ποικιλία Maracaibo. Σε αυτούς τους κόκκους οφείλεται η βελούδινη υφή της σοκολάτας Swiss Chocolate της Mövenpick. Από τη Μαδαγασκάρη προέρχεται η βανίλια Bourbon, οι απαράμιλλοι σπόροι της οποίας διασφαλίζουν τη συνέπεια στη γεύση και την ποιότητα της Mövenpick Vanilla Dream. Σε Εκουαδόρ, Χιλή, Ισπανία, Γαλλία και Ινδία, όλα τα φρούτα επιλέγονται προσεκτικά και ωριμάζουν φυσικά ώστε ο πουρές φρούτων να διατηρεί το εξαιρετικό χρώμα, τη βελούδινη γεύση και υφή του.

Πέρα από την αναζήτηση των κορυφαίων πρώτων υλών, τα Mövenpick ξεχωρίζουν και για την κρεμώδη υφή και τη συνέπεια στη γεύση εξασφαλίζοντας την ιδανική ισορροπία των συστατικών σε κάθε κουταλιά.

Οι Maîtres Glaciers προτείνουν: Κλείστε τα μάτια και απολαύστε!

Ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία των παγωτών Mövenpick!

 
Top