Αυξάνονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στον Κάλαμο, κοντά στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων. Στο σημείο αυτή την ώρα επιχειρούν 36 άνδρες με 18 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο, 9 εθελοντές και 3 ελικόπτερα.

Η φωτιά καίει πευκοδάσος, ενώ, σύμφωνα με την πυροσβεστική, βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Σε νέες φωτογραφίες που μας έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr, βλέπουμε τη φωτιά να βρίσκεται μία ανάσα από τις οικείες, ενώ ένα πυκνό σύννεφο καπνού έχει σκεπάσει τον ουρανό πάνω από την περιοχή.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής αυξάνονται 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info2@enikos.gr

 
Top