ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ...ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ  ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΡΦΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕΣ...ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ...

ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης, στη Θεσσαλονίκη, ο Χρήστος Σπίρτζης, προκαλώντας ήδη την πρώτη θύελλα αντιδράσεων...
Ο κ. Παππάς αναλαμβάνει τη θέση αυτή για τη μεταβατική περίοδο που θα χρειαστεί μέχρι να αναλάβουν τα ηνία των συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης οι δύο νέοι φορείς που καθορίζονται από το νέο πλαίσιο, που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή. Διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού για το ίδιο διάστημα ορίστηκε ο πολιτικός μηχανικός Σάββας Παναγιωτίδης.
Για μια νέα εποχή και μια προσπάθεια να δημιουργηθούν αξιόπιστες, δημόσιες συγκοινωνίες στη συμπρωτεύουσα, με τη βοήθεια των πολιτών και των φορέων της πόλης μίλησε, στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.
----------------------
Κώστας Καψής
ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ (ωρα 7.30 μ.μ.)
Η ΗΘΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ..
Πρωτοφανης οικογενειοκρατια.Αδελφια,ξαδελφια,συζυγοι,γκομενες,ανιψια,Καρανικες και τωρα πατεραδες!!!
Ο "αριστερος" Υπουργος Σπιρτζης,προ ολιγου ανεκοινωσε πως Προεδρος του Οργανισμου Αστικων Συγκοινωνιων Θεσ/κης (ΟΑΣΘ) αναλαμβανει ο εικονιζομενος Στελιος Παππας,πατερας του Υπουργου Επικρατειας Νικου Παππα.
Δεν εχουν μητε ιερο μητε οσιο!! Χαρειτε τους.

Stavroula Riga
Επιτέλους τακτοποιήθηκε ως πρόεδρος του ΟΑΣΘ ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του Νίκου.
Άργησε λίγο να βολευτεί κι ανησυχήσαμε αλλά....όλα καλά!

Γιώργος Χρονόπουλος
Το τελευταίο ανέκδοτο: Στην Αριστερά δεν υπάρχει οικογενειοκρατία!!!!

Σπύρος Σούρλας
Δρακογενιάς βλαστός Υπερσιβηρικός.Σαλονικη-Βλαδιβοστόκ-Υπογεια γέφυρα που συνδέει Λευκό Πύργο με Νεα Ζηλανδία.

Constantino Korikis κοινοποίησε το βίντεο
O πατέρας του Νίκου Παππά μόλις διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης που κρατικοποιήσε ο Τσίπρας. Η δρακογενιά διόριζει υπέροχα

Κατερίνα Κομνηνού
Ειδες που σταλεγα κοριτσακι μου;
Ουλοι οι παππαδες πανε στον Παραδεισο !!!

Σπύρος Σούρλας
Με τον Στέλιο τον Παππά μηχανοδηγό της σοσιαλιστικής ατμομηχανης θα γινει ο Θερμαικός υδροβιότοπος τρένων😃

Γιώργος Αλεξάτος
Ούτε με τον γιο της πλύστρας τα 'βαζε ο άνθρωπος ούτε έλεγε εξυπνάδες γα την πρώτη θέση στα τρένα.
Ο Λένιν ήταν σοβαρός μαρξιστής επαναστάτης και σε καμιά περίπτωση δεν θα 'λεγε να φοβόμαστε τα παιδιά των εργατριών. Ούτε, βέβαια, θα 'λεγε ποτέ πως ταξιδεύει πρώτη θέση γιατί θέλει όλοι να ταξιδεύουν σ' αυτήν.
Αυτά τα φαντάζεται ο κάθε μικροαστούλης, που ενοχλείται για το ότι ο μαρξισμός αναγνωρίζει ως πρωτοπόρα εν δυνάμει επαναστατική κοινωνική τάξη την εργατική. Και που ονειρεύεται τη χλίδα για τον εαυτό του, αναμασώντας μια βλακεία που παλιότερα αποδιδόταν στον Ζαν Ζορές και όταν αυτός ξεχάστηκε, βρέθηκε πρόχειρος ο Λένιν.

Manos Epitropakis
Οργανισμός Αριστερών Συγγενών Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος Στέλιος Παππάς.

Γιώργος Χρονόπουλος
Πληροφορίες ότι η επιλογή του κ. Στ. Παππά, πατρός του κ. Νίκου - μιλάω μόνον με τον Θεό - Ν. Παππά, ως προέδρου του κρατικού ΟΑΣΘ, έγινε με κλήρωση, ερευνώνται.

Thanasis Filippopoulos
Εδώ Παππάς
εκεί Παππάς
που μπηκε ο Παππάς μπαμπάς;

Christos Panagiotopoulos
Οι προηγούμενοι διόριζαν τα παιδιά τους... Οι τωρινοί διορίζουν και τους μπαμπάδες τους... Πολύ τρυφερό...

Mania Iakovidou
Ο μπαμπας Παππας προεδρος του φρεσκοκρατικοποιημενου ΟΑΣΘ!
Η τσιπα τους εχει μεγεθος καχεκτικου μπιζελιου..

Μιχαήλ Σερασκέρης
Βολεύτηκε και ο μπαμπάς Παππάς σε έναν οργανισμό. 21ος αιώνας και το σύνθημα είναι ένα και μοναδικό: όχι απλά συγγενή, ούτε γάτα της γειτονιάς τους να μην αφήσουν αδιόριστη.
Και όχι τίποτ΄ άλλο, σήμερα τσακωθήκαμε με 3 συριζαίους στο facebook για τα ξενιτεμένα τους παιδιά που τα έδιωξαν οι Σαμαροβενιζέλοι.

Θέμης Καζαντζίδης
Είπαμε τις προάλλες για την γιαγιά του Κυριάκου που διορίστηκε στη βουλή και πέσατε όλοι να μας φάτε. Τι και αν είναι ογδόντα, έχει τσαγανό και θέλει να προσφέρει, είπατε. Οκ, δεκτόν και τα παίρνουμε όλα πίσω με χίλιες συγγνώμες. Και μάλιστα ευχαριστούμε και την κυρία για την προσφορά της στον λαό.
Τώρα όμως ξεχάσατε τα προχθεσινά και μας την λέτε εσείς, για τον μπαμπά του Παππά που διορίστηκε στον ΟΑΣΘ. Πώς την είδατε δηλαδή; Αυτός κατά την άποψη σας δεν έχει δικαίωμα να εκπληρώσει το όνειρο του για προσφορά; Στο πηγάδι κατούρησε; Στα ΚΑΠΗ θα την βγάζει; Ανυπόφοροι είστε.
Για να πούμε την αλήθεια βέβαια μπορεί οι ΝΔκράτες να είναι εξπέρ αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ τα παίρνει τα γράμματα. Μαθαίνουν γρήγορα οι μπαγάσηδες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ
ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ
Ακόμη, είναι στην επικαιρότητα, η δήλωση του Προέδρου της Βουλής, ότι :
"Η Ελλάδα, δεν είναι ποιά, η χώρα που ισχύει το, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια" και τον διέψευσε ο Σπιρτζης, με τον διορισμό του Αθηναίου Παπά, ως Προέδρου, στο ΔΣ του εξαγορασθέντος, με νόμο ΟΑΣΘ.
Αυτό, είναι το λιγότερο, πριν λίγες ημέρες, συζητώντας με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μου είπε, ότι το 99 %, της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ, είναι στο δημόσιο, ή διοριστηκαν, σε κρατικές θέσεις.
Σε παλαιοκομματισμό, ξεπέρασαν τα κυβερνητικά κόμματα των προηγούμενων χρόνων, τον οποίο και σωστά, συνεχίζουν να καταγγέλλουν.
Έχω γράψει και έχω αναλύσει πολλές φορές δημόσια, αλλά και στις συναντήσεις με τους φορείς της Πόλης, ότι η Κυβέρνηση ξέρει, ότι η επιλογή της, δεν θα προχωρήσει, για πολλούς λόγους.
Την ψήφισε για λόγους προπαγάνδας, γιατί θέλει να συγκρατήσει τους ψηφοφόρους της στο δημόσιο και να καθησυχάσει, όσους εργάζονται σε εταιρείες του δημοσίου, που μπήκαν στο Υπερ-ταμειο, για ιδιωτικοποίηση.
Η Θεσσαλονίκη και οι άνθρωποί της, γιατί αντί να απαλλαγούν από τον Κρατικοδίαιτο ΟΑΣΘ, να πέσουν στο Κρατικό τερατούργημα, του εξαγορασθέντος, άγνωστο με τι τίμημα, ΟΑΣΘ;
Οι εκπρόσωποι των βασικών φορέων της Πολης και της Περιφέρειας, που απουσίαζαν από την μάχη της βουλής, τι έχουν να πουν;
Το Φθινόπωρο, θα είναι καυτό. ..!

Apostolis Pilidis
Διόρισαν γκόμενους,γκόμενες,αδέρφια, ξαδέρφια τώρα ξεκίνησαν τους πατεράδες
Άντε να παίρνουν σειρά και οι παππούδες
ΞΕΥΤΙΛΕΣ

Alex Papoutsis
Χρησμοποιώ ένα συνθημα του μπασκετικου ΟΑΚΑ και το παραλλάσσω λίγο.
'' Γεια σου Παππα, Παππα ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ, γεια σου Παππα, Παππα''

Spiros Goudevenos
Α, ρε μάνα έφυγα από το μόρφωμα και τελικά θα μπορούσα να σε κάνω προεδρίνα, αν παρέμενα.....!

Γιώργος Αλεξάτος
Κάποιος κόσμος αγνοεί το βιογραφικό του Στέλιου Παππά και δικαιολογείται να νομίζει πως τον προώθησε ο γιος του. Κάνοντας, όμως, μέγα λάθος.
Ο Στέλιος Παππάς έχει μεγάλη διαδρομή στην Αριστερά από τα χρόνια του αντιδικτατορικού αγώνα. Υπήρξε στέλεχος του Ρήγα Φεραίου, του ΚΚΕ εσωτερικού, του ΚΚΕ Εσ./Ανανεωτική Αριστερά, του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ, και συνδικαλιστής.
Γνωρίζοντάς τον εδώ και δεκαετίες, παραξενεύτηκα όταν δεν τον είδα μεταξύ των υπουργών στην πρώτη κιόλας κυβέρνηση του Τσίπρα. Αντ' αυτού, είδα τον γιο του, τον Νίκο Παππά.
Ε! Εκεί έγκειται το σκάνδαλο! Η ανάδειξη του γιου του, παντελώς άγνωστου στον χώρο της Αριστεράς, με διαδικασίες αδιαφανείς.
Στην προκειμένη περίπτωση, δεν είχαμε καμιά καινοτομία: Ο ικανός και με ιστορία πατέρας άνοιξε τον δρόμο για την καριέρα του ουρανοκατέβατου γιου. Όπως ακριβώς γίνεται από αμνημονεύτων χρόνων εκτός Αριστεράς.

Lycourgos Liaropoulos
Ισως η τοποθέτηση του Παππά πατρός δείχνει ένδεια πρόθυμων σοβαρών στελεχών.

Nikos Roussis
Το ποίημα στο συνημμένο
Η είδηση ότι ο πaστόγερος διορίσθηκε πρόεδρος του ΟΑΣΘ
...και η ξευτύλα τους δεν έχει τελειωμό.


 
Top