Προβλήματα παρουσιάζει εδώ και δύο μέρες η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, όπως καταγγέλλουν αναγνώστες του enikos.gr. Ως εκ τούτου, όπως λένε, δεν μπορούν να υποβάλλουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις τους για την συμμετοχή τους στην προκήρυξη 8Κ/2017 που αφορά σε 186 θέσεις μόνιμου προσωπικού στα δικαστήρια Η προθεσμία μάλιστα λήγει σήμερα στις 14:00 .

«Δεν δύναμαι να εισέλθω εδώ και δύο ημέρες στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ προκειμένου να προβώ σε ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης μου σχετικά με την προκήρυξη 8Κ/2017. Παράλληλα δεν δύναμαι να έλθω σε καμία τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ εδώ και δύο εβδομάδες στα επίσημα τηλέφωνα προκειμένου να ενημερωθώ για την προκήρυξη και σχετικά με τον τρόπο συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης μου και να ενημερώσω για το υπάρχον πρόβλημα, όπως και για να εξεταστούν άλλες επιλογές ούτως ώστε να προχωρήσω τελικώς στην αίτηση μου» αναφέρει ένας από τους αναγνώστες του enikos.gr

«Σημειωτέον σήμερα 4/8/2017 λήγει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων χωρίς να προβλέπεται οιαδήποτε άλλη εναλλακτική επιλογή αίτησης. Είναι αδιανόητο να προβλέπεται αποκλειστικά υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης χωρίς, εν έτη 2017, να υπάρχει η κατάλληλη υποδομή προκειμένου να στηρίξει τον μεγάλο αριθμό των χρηστών/αιτούντων που επισκέπτονται την ίδια στιγμή την σελίδα» , προσθέτει.

 
Top